ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ LOCKDOWN ΕΠΟΧΗ

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής τους σε σεμινάρια που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Καθοδήγηση των επιχειρήσεων – μελών των Επιμελητηρίων για την συμμόρφωση της λειτουργίας τους σε συνθήκες COVID-19».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τριών σεμιναρίων ανάλυσης κινδύνων και μέτρων συμμόρφωσης των επιχειρήσεων αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας τους σε περιβάλλον covid-19.

Τα σεμινάρια αφορούν τους κλάδους της μεταποίησης τροφίμων, του λιανικού εμπορίου και υπηρεσιών και των τουριστικών καταλυμάτων και Εστίασης και στοχεύουν στην ενημέρωση των επιχειρήσεων προκειμένου να μπορέσουν να διαχειριστούν τις συνθήκες λειτουργίας τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και μετά από αυτή, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στο στάδιο της προετοιμασίας λειτουργίας τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για:τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν κατά το στάδιο προετοιμασίας και επαναλειτουργίας μετά το γενικό απαγορευτικό (lockdown),τις συνθήκες λειτουργίας σε περιβάλλον προετοιμασίας από COVID-19, με στόχο την ασφαλή δραστηριοποίησή τους καιτα βασικά μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19.

Τα σεμινάρια θα γίνουν Διαδικτυακά στις παρακάτω ημερομηνίες:Λιανικό Εμπόριο και Υπηρεσίες: 12/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.Μεταποίηση Τροφίμων: 9/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.Τουριστικά καταλύματα και Εστίαση: 14/7/2021 ώρα 17:00 έως 20:00.

Για την παρακολούθηση των ως άνω σεμιναρίων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfllFGUfWhqkK5Z_Lyo8F3fdifZehmSZeflIkxVRNkiD4WkFw/viewform ώστε να σας αποσταλούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων κκ. Θάνο Ορκόπουλο και Νίκο Αναγνώστου στα τηλ. 2103387104-6.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση