Νέα αποχώρηση από την Δημοτική Αρχή “Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα”

Υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», και δηλώνω εφεξής ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Τον ως άνω συνδυασμό στήριξα άδολα και με μόνο μέλημά μου την πρόοδο του τόπου μας και την επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων με βέλτιστο τρόπο.
Αυτή μου η βούληση και η επιθυμία δημιουργίας, με φέρνει στην θέση αυτή σήμερα, καθώς πλέον καθίσταται αδύνατη η όποια επικοινωνία και συνεργασία με την παρούσα Δημοτική Αρχή, λόγω παντελούς έλλειψης ενημέρωσης, συγκεντρωτισμού, ασυνεννοησίας, υπαναχωρήσεων, αδυναμίας συμφωνίας για το αυτονόητο και το σημαντικό, χάσιμο πολύτιμου χρόνου για το ασήμαντο και εν γένει ουσιαστικής και έγκαιρης στήριξης στα τρέχοντα προβλήματα του τόπου μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Τους διαβεβαιώνω ότι εξάντλησα κάθε ανθρώπινη προσπάθεια συνεργασίας και συνεννόησης, πλην όμως δεν βρέθηκε «πρόσφορο έδαφος», για λόγους που μόνο η Δημοτική Αρχή γνωρίζει και αν προκληθώ θα μιλήσω με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.
Από την θέση της ανεξάρτητης συμβούλου, θα συνεχίσω εφεξής αδέσμευτη ούσα, να προσπαθώ και να στηρίζω ουσιαστικά τον τόπο μας, ψηφίζοντας κάθε πρόταση θετική και καταψηφίζοντας κατά συνείδηση.
Με εκτίμηση
Διονυσία Ν. Ζευγίτη

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση