ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΑΙΤΩΛΊΑΣ

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μεσολογγίου, ο Χρήστος Σπίρτζης, πρ. Υπουργός Υποδομών και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρ. Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και συνομίλησαν με τον Αστυνομικό διευθυντή κ. Νίκο Νικολάου.
Ο κ. Νικολάου έθεσε το μείζον θέμα της ακαταλληλότητας του κτιρίου το οποίο είναι χτισμένο το 1859 και εξέφρασε την ανάγκη για άμεση μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης καθώς όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι οι επισκέπτες, είναι παντελώς ακατάλληλο για τις υπηρεσίες που εξυπηρετεί και δεν πληρεί κατά οιονδήποτε τρόπο τις ανάγκες τους. 
Στην συνέχεια τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Χρήστο Τέγα όπου και εκεί αναφέρθηκε η άμεση ανάγκη μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και η ενίσχυση της με έμψυχο δυναμικό καθώς και οχήματα και τεχνικά μέσα.Κοινός τόπος όλων ήταν ο προβληματισμός της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της έναρξης εργασιών στην οδό Ναυπάκτου για την μετεγκατάσταση μιας και από το 2013 έχει παραχωρηθεί χώρος από την τότε Δημοτική Αρχή και από την προηγούμενη κυβέρνηση είχε γίνει η μελέτη και η χρηματοδότηση του έργου την οποία είχε ανακοινώσει κατά την επίσκεψη της στο Μεσολόγγι η τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη 
Ο Χρήστος Σπιρτζης δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ότι θα καταθέσει επερώτηση στην Βουλή τόσο για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση όσο και για το πού έχουν χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως τα χρήματα του έργου.
Γραφείο τύπουΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΙΑΜεσολογγίου

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση