Φάνης Χριστοδούλου: Η κατάσταση της υγείας του μετά το ατύχημα με τη μηχανή

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων στο Θριάσιο είναι άκρως καθησυχαστικά για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου, μετά το ατύχημα με τη μηχανή του στην Πάρο.

Πολύ καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Φάνη Χριστοδούλου, ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο της Ελευσίνας.

Το πρωί της Δευτέρας στη Νάουσα της Πάρου ο “Μπέμπης” ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν έπεσε προσπαθώντας ν’ αποφύγει άλλο αυτοκίνητο, και τραυματισμένος σε διάφορα μέρη του σώματός του μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αττική για να υποβληθεί σε μια σειρά ενδελεχών εξετάσεων, όπως αναφέρει το SPORT 24.

Ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά. Ναι μεν έχει υποστεί αρκετές εξωτερικές κακώσεις (σε πρόσωπο, χέρια, κορμό και πόδια), αλλά δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό όργανο. Ούτε φέρει κάποιο σοβαρό τραύμα, εξωτερικό ή εσωτερικό, στο κεφάλι ή στον θώρακα.

Στο Θριάσιο επιλέχθηκε να διακομισθεί ο Φάνης διότι έπρεπε να είναι σ’ ένα νοσοκομείο που θα διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για να ελέγξει την κατάστασή του σε άμεση συνάρτηση με όλα τα υπόλοιπα παράπλευρα ζητήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια (καρδιακά, αγγειακά).

Από τη στιγμή που πλέον δεν συντρέχει τέτοιος λόγος, θα δρομολογηθεί η μεταφορά του στο ΚΑΤ για την εκεί αντιμετώπιση των άλλων ορθοπεδικών χτυπημάτων.

Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, τεράστιο ενδιαφέρον για την κατάσταση του Φάνη έδειξε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, φροντίζοντας για την επίσπευση όλων των διαδικασιών που απαιτούνταν για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο και για τα παιδιά αυτής της γενιάς ο Φάνης Χριστοδούλου ήταν είδωλο.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr/koinonia/fanis-christodoyloy-i-katastasi-tis-ygeias-toy-meta-to-atychima-me-ti-michani.9293062.html?utm_term=Autofeed&utm_medium=referral&utm_source=Facebook#Echobox=1626103043

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση