Φάνης Χριστοδούλου: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το ατύχημα και την κατάσταση της υγείας του

«Περιμένουμε απο λεπτό σε λεπτό το C-130 να έρθει να παραλάβει τον Φάνη Χριστοδούλου από το Κέντρο Υγείας Πάρου όπου τον φροντίζουν οι γιατροί μας» λέει στο Newsbeast ο δήμαρχος του νησιού Μάρκος Κωβαίος.

Ο ίδιος λέει ακόμα πως σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει ο ίδιος, το ατύχημα που είχε σήμερα το πρωί ο γνωστός μπασκετμπολίστας έγινε στον περιφερειακο δρόμο της Νάουσας, κοντά στο κατάστημα που διατηρεί στο νησί ο Φανής Χριστοδούλου.

Ο δήμαρχος δεν γνωρίζει ακόμα αν στο ατύχημα που είχε ο μπασκετμπολίστας με τη μηχανή του, εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο.

Από το Κέντρο Υγείας Πάρου, πάντως, μας είπαν πως η κατάσταση του Φάνη Χριστοδούλου είναι αυτή τη στιγμή καλή και σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός μπασκετμπολίστας έχει τραυματιτσεί πιο σοβαρά στον ώμο αλλά και στο γονάτο. Παράλληλα εξετάζεται αν υπάρχει τραύμα στον πνευμονοθώρακα του.

Σύμφωνα πάντως με τον Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ, η μεταφορά του Φάνη Χριστοδούλου έχει προγραμματιστεί να γίνει για το Θριάσιο Νοσοκομείο, υπάρχει περίπτωση όμως, ανάλογα και με τα τραύματα του μπασκετμπολίστα, τη σοβαρότητα της κατάστασης του αλλά και την πιο εξειδικευμένη φροντίδα που ίσως χρειαστεί, να μεταφερθεί και σε άλλο νοσοκομείο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbeast.gr/sports/arthro/7600718/fanis-christodoulou-ta-neotera-gia-to-atychima-kai-tin-katastasi-tis-ygeias-tou

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση