Διαδικτυακά θα συνέλθει η φετινή Βουλή των Εφήβων

Εκατόν εξήντα πέντε έφηβοι από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα συνεδριάσουν σε ομάδες και σε ολομέλεια. Η κεντρική θεματική του φετινού προγράμματος είναι «Το Περιβάλλον μου, ο Τόπος μου, ο Κόσμος μου». Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 ξεκινούν οι διαδικτυακές εργασίες της ΚΕ΄Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.

Το περιβάλλον μου, ο τόπος μου, ο κόσμος μου

Εκατόν εξήντα πέντε έφηβοι από τα Λύκεια όλης της Ελλάδας καθώς και από τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού θα συνεδριάσουν σε ομάδες και σε ολομέλεια, θα συζητήσουν με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του προγράμματος, με ειδικούς επιστήμονες και με εκπροσώπους του Κοινοβουλίου στο πλαίσιο της κεντρικής θεματικής του εφετινού προγράμματος, «Το Περιβάλλον μου, ο Τόπος μου, ο Κόσμος μου».

Οι εργασίες της Συνόδου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 με τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων που θα διεξαχθεί διαδικτυακά στην Αίθουσα Γερουσίας και στην οποία θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Μετά το τέλος της Συνόδου οι έφηβοι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακή συναυλία, που θα δοθεί από μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Γυμνασίου Αλίμου.

Για ακόμα μία φορά η Βουλή των Εφήβων θα αποτελέσει βήμα για προσωπική έκφραση και δημιουργικότητα, ευκαιρία για προβληματισμό, συμμετοχή και διάλογο.

Πηγή: https://www.in.gr/2021/07/12/greece/diadiktyaka-tha-synelthei-fetini-vouli-ton-efivon/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση