Ο εργολάβος 2

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον συνοδοιπόρο και φίλο του Δημάρχου

Ο συνοδοιπόρος

Ποιος φίλος και συνοδοιπόρος του Δημάρχου “κλαιει” για τον διαγωνισμό προμήθειας λαμπτήρων στον Δήμο. Βέβαια σκουπίζει τα δάκρυα με το μαντίλι της ΔΕΥΑΜ

Σφυρίζουν Κλέφτικα

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο είναι σε τραγική κατάσταση, στο ΔΑΚ Μεσολογγίου η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στο Λεσίνι δεν υπάρχει γήπεδο, καλά στο Άγιο Θωμά βόσκουν πρόβατα για το Νεοχώρι ζούμε τριτοκοσμικές καταστάσεις στη Γουριά παραλάβατε γήπεδο χαλί και ευτυχώς που υπάρχουν 10 παιδιά που θέλουν να αθληθούν και το κρατάνε σε μια κατάσταση ανεχτεί ώστε να αθληθούν στην δε πεντάλοφο ευτυχώς που υπάρχει ο Πρόεδρος της Τ.Κ πενταλόφου και κρατάει το γήπεδο σε καλή κατάσταση ενώ η Δημοτική Αρχή που ειναι υπεύθυνη για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου “ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ” “ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ” και “ΣΦΥΡΊΖΕΙ ΚΛΈΦΤΙΚΑ”

1η ποιανού μήνα και ποιανού έτους

κ.Δήμαρχε δεσμευθήκατε δημόσια στους καταστηματάρχες καθώς και στους φορείς της πόλης ότι την 1 του μηνός θα ξεκινήσει η ανάπλαση της πλατείας αλλά ξεχάσατε να μας διευκρινίσεται ποιανού μήνα 1η και ποιανού έτους…???

κ.Αντιδήμαρχε Οινιάδων θέλετε να κάνετε “σπορά” στο Γήπεδο Γουριάς τον Σεπτέμβριο πρέπει να ξανά γίνει όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποιός Αντιδήμαρχος έχασε την προσφυγή του στην αποκεντρωμένη και προσέφυγε ως συνήθως στην επιτροπή του άρθρο.”152″???

Ποιος δήμαρχος παρέκαμψε τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο Νομικού προσώπου για την οσμή και πάει μόνος του στον Εισαγγελέα???

Ποιος γνωστός γιατρός θέλει να ξανά είναι υποψήφιος και να ενώσει τον χώρο όπου προέρχεται????

Δεν ειναι 1 δεν είναι 10 δεν είναι 50 δεν είναι 100 δεν είναι 200 μήπως είναι 274.000 ευρώ οι απευθείας αναθέσεις το τελευταίο δίμηνο??? Άλλα μας λέγατε όμως κ.Δημαρχε προεκλογικά και μόλις αναλάβατε για τις αναθέσεις..

Ποιος Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε νεκρό στα SOCIAL MEDIA??? ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ

Κλείνοντας

Την άλλη εβδομάδα θα έχει παράσταση στο “ΘΕΑΤΡΆΚΙ”

Γεια σας και καλό Μεσημεράκι

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση