Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου

30χρονος-φολεγανδρος

Επιχείρησε να κρεμαστεί με ένα σεντόνι στο κελί του – Σήμερα το πρωί ήταν προγραμματισμένη η απολογία του στον ανακριτή

Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου μεταφέρθηκε μέσα στη νύχτα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, έπειτα από απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε ο δράστης μέσα στο κελί του.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το MΕGA, ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μεταφέρθηκε μέσα στην νύχτα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου αν και το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στον ανακριτή, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται προς το παρόν να καθίσταται αδύνατον.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος φαίνεται πως επιχείρησε χθες το απόγευμα περίπου στις 18:00 να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για δύο σενάρια: της απόπειρας αυτοκτονίας ή της επιληπτικής κρίσης. Τελικά έγινε γνωστό πως ο 30χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου, επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το MEGA την πληροφορία και έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση