Ο εργολάβος 3

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Καζάνι που βράζει η ΔΕΥΑΜ

Είναι αλήθεια ότι η εισπραξιμότητα στην ΔΕΥΑΜ έχει πέσει πολύ χαμηλά,ακόμη και κάτω από 3500 ευρώ καθημερινά?Από την άλλη πλευρά οι απευθείας αναθέσεις σε εξωτερικούς συνεργάτες και μη είναι καθημερινές.Η ρύθμιση στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας δεν έχει γίνει.Μπορεί να μας εξηγήσει ο κ.Δήμαρχος και ο Πρόεδρος τι συμβαίνει εκεί?

Λίγοι και διαλεκτοί στο “Πάρτυ της Κοινωφελή”


Στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου οι οφειλές στο ΙΚΑ από 576.000 ευρώ που της παρέδωσε η προηγούμενη δημοτική αρχή,σήμερα ανέρχονται σε 1.300.000 ευρώ με επίσημα έγγραφα.Οι πληρωμές συνεχίζονται να γίνονται εκτός ενιαίας αρχής πληρωμών κατά παράβαση του νόμου.Θα απολογηθεί κάποιος από τη Δημοτική αρχή γι αυτό?

Ο θεός μπορεί να έχει, Το Πνευματικό Κέντρο όμως δεν έχει χρήματα για να κάνει εκδηλώσεις

Σε απόφαση του το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου αναφέρει ότι δεν θα γίνουν εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι.Μπορεί να μας εξηγήσει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου(αν υφίσταται Πνευματικό Κέντρο) τους λόγους μιας και πρώτη φορά συμβαίνει αυτό?
Άραγε διαπραγματεύτηκε όλο αυτό το διάστημα με τους συνταξιούχους και τον δικηγόρο που έκανε την κατάσχεση 270000 ευρώ για αγωγή που είχαν κάνει οι παραπάνω το 2011?

Τι απέγινε η χρηματοδότηση που πήρατε από την Κυβέρνηση λόγω πανδημίας ( COVID-19 )

Αληθεύει ότι ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου έβαλε τους Διευθυντές των σχολείων να πληρώσουν τις φετινές απολυμάνσεις στα σχολεία από τα λειτουργικά των σχολείων τους, ενώ η πολιτεία έχει στείλει άλλο ποσό για τις ανάγκες covid-19?Πού πήγαν τα χρήματα αυτά?Μήπως σε διορισμούς στο Δήμο?

Που χρησιμοποιούνται κ.Δήμαρχε τα χρήματα που εισπράττεται από την αύξηση των τελών


Μπορεί να μας εξηγήσει ο Πρόεδρος του ΧΥΤΑ Μεσολογγίου τι συμβαίνει με την αύξηση τελών που πληρώνουν οι δημότες?Έχει εισπράξει τα χρήματα αυτά ο ΧΥΤΑ και πώς τα αξιοποίησε?

Ψάχνουν κι’αλλοι για τα “Καλαθάκια”

Περπατώντας διαπιστώσαμε τρομερές ομοιότητες στον εξοπλισμό έργου ΕΣΠΑ που εκτελείται με τον εξοπλισμό που έχει τοποθετηθεί στην παραλία της Τουρλίδας. Είναι από προμήθεια του Δήμου η απλή μεταφορά από το έργο στην Τουρλίδα??? Αν ισχύει το δεύτερο απλά ενημερώνουμε ότι τα έργα ΕΣΠΑ έχουν αυστηρούς ελέγχους. Εις αύριο μετά τα σπουδαία.

Αύριο κάνει ΠΡΕΜΙΈΡΑ είστε καλεσμένος κ.Δήμαρχε

Στην αυλαία ποιου θεάτρου γίνονται απευθείας αναθέσεις σε πρώην συνεργάτιδα – συνάδελφο του Δημάρχου?? Κάθε χρόνο από μια και μάλιστα με παιδαριώδη κατατμήσεις και αιτιολογία που δεν θα έκανε και ο πλέον ερασιτέχνης!!! Αλήθεια η υπηρεσία που αναθέτει ο κ.Δήμαρχος δύο φορές μάλιστα δεν μπορεί να γίνει από τους υπαλλήλους του Δήμου??? Μήπως στο παρελθόν το έκαναν ΜΟΝΟ οι υπάλληλοι του Δήμου, θα μας πείτε εντιμοτατε κ.Δήμαρχε

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ποσό έχει εκτιναχθεί το χρέος στο ΙΚΑ στην κοινωφελή επι θητείας Λύρου; Χρήματα που ενώ έχουν εισπραχθεί δεν αποδίδονται και χρησιμοποιούνται σε άλλες «ανάγκες»;

Ποιος Σπύρος επιστρέφει τον Σεπτέμβρη σε θέση αντιδημάρχου;

Ποιος αιρετός μετά από τις 12.30 το βράδυ καθημερινά βρίσκεται σε ευθυμία από την κατανάλωση “BLACK LABEL” αυτός όμως δεν ανησυχεί για τυχόν έλεγχο από των διωκτικών αρχών γιατί ο φίλος του θα πάρει τηλέφωνο……….

Ποιος πρόεδρος χρέωσε νομικό προσώπο και αγόρασε 49 ΛΟΥΚΈΤΑ προς 31 € έκαστος στο σύνολο 1519€ ενώ ο συνυποψήφιος τα πουλάει 10€ έκαστος…είναι πολλά τα ΛΟΥ“ΠΑ”ΚΕΤΑ Γιώργο…….

Ποιος Δημότης απείλησε τον κ.Δήμαρχο ότι θα σβήσει τον αριθμό τηλεφώνου από το καρνέ του?? “Εάν δεν του δώσει το Περίπτερο για την Σύζυγό του”Ευτυχώς όμως έγινε η παρέμβαση από την ξαδέρφη και όλα κύλησαν ομαλά στο “ΝΗΣΊ”

ΥΓ:Μες την εβδομάδα επίκειται συνάντηση του Δημάρχου του Αντιδημάρχου έργων του Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου και του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας. Μην με ρωτάτε τι θα συζητήσουν την άλλη Κυριακή θα σας τα πω όλα.

Καλή Κυριακή καλές βουτιές..

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση