Υπό ΔΙΆΛΥΣΗ το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου

Υπό διάλυση βρίσκεται το Πνευματικό Κέντρο Ι.Π Μεσολογγίου. Σε Καμιά εκδήλωση δεν θα προβεί φέτος τους Καλοκαιρινούς μήνες το Πνευματικό Κέντρο, λόγω των άστοχων ενεργειών του Προέδρου κ.Γεωργίου Σωτηρακόπουλου διότι δεν προέβη σε κανέναν διακανονισμό με τους υπαλλήλους του πνευματικού κέντρου οι οποίοι είχαν τελεσίδικη απόφαση στα χέρια τους που τους δικαίωνε και θα έπρεπε να τους καταβληθεί το ποσό των 270.000 ευρώ ( περίπου ). Αφού ο Πρόεδρος δεν προέβη σε καμία ενέργεια διακανονισμού, οι υπάλληλοι προέβησαν σε κατάσχεση του ποσού, αφήνοντας το ταμείο του πνευματικού κέντρου άδειο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που με τις αστοχίες κ. Σωτηρακόπουλε δημιουργείτε πρόβλημα στα νομικά πρόσωπα του Δήμου και ως πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου δεν κάνατε την δοσοποίηση του χρέους προς το ΙΚΑ, με από αποτέλεσμα το χρέος να φτάσει σε υπέρογκα ποσά

Και κάτι ακόμα κ.Σωτηρακοπουλε όταν κάνετε συμβούλια δια -περιφοράς θα πρέπει να ξέρετε για να έχετε απαρτία χρειάζεται τα 2/3 του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΟΤΙ: η παρακάτω απόφαση που έχετε ανεβάσει στο Διαύγεια είναι παράνομη

Τα 2/3 του 11 είναι 7.3 ενώ εσείς είχατε 6 παρόντες.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση