Η ενόλχηση του αδερφού της Άννας Κορακάκη για το «τα θαλάσσωσε» δημοσιογράφου της ΕΡΤ

Ο Διονύσης Κορακάκης τόνισε πως θεωρεί «αδιανόητο» ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης να θεωρεί την 6η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες θαλάσσωμα.

Ο αδερφός της Άννας Κορακάκη, Διονύσης, εξέφρασε την ενόχληση του για το σχόλιο που έκανε δημοσιογράφος της ΕΡΤ αναφορικά με την επίδοση της ολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ότι «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε».

Αυτή η έκφραση ενόχλησε τον Διονύση Κορακάκη, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου.

Τόνισε δε πως θεωρεί «αδιανόητο» ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης να θεωρεί την 6η θέση σε ολυμπιακούς αγώνες θαλάσσωμα.

Ο Διονύσης Κορακάκης σημείωσε πως έμειναν έκπληκτοι με τη δήλωση αυτή καθώς «απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας, αλλά και κάθε αθλητή που θα φέρει κάποια αντίστοιχη επιτυχία».

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1218031/h-enolxisi-toy-aderfoy-tis-annas-korakaki-gia-to-ta-thalassose-dimosiografoy-tis-ert-video

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση