Δάσος από χασισόδεντρα έξω από σπίτι στη Σάμο

Μπορεί να έκανε τον ανήξερο σχετικά με τη μεγάλη χασισοφυτεία που βρισκόταν στον μεγάλο ακάλυπτο χώρο ο οποίος συνορεύει με το σπίτι του στη Σάμο ένας Έλληνας, ωστόσο γρήγορα διαπιστώθηκε ότι την καλλιεργούσε ο ίδιος.

Στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν το Σάββατο έρευνα στον ακάλυπτο χώρο και ανακάλυψαν ένα… δάσος από 144 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών ως 1,42 μέτρου, τα οποία ξερίζωσαν. Ο ένοικος του σπιτιού ισχυρίστηκε αρχικά ότι δεν γνώριζε ποιος τα φύτεψε.

Όμως, τον πρόδωσαν τα φύλλα κάνναβης βάρους 4,4 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του και τα αποτυπώματά του που βρέθηκαν πάνω σε ένα φτυάρι και έναν κουβά στον χώρο της φυτείας. Έτσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1148155/dasos-apo-hasisodedra-exo-apo-spiti-stin-samo/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1627800392

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση