Ο εργολάβος 4

Καλημερα φίλοι αναγνώστες του εργολάβου, Κυριακή σήμερα και ο εργολάβος είναι σωστός στο ραντεβού του, αν και η ζέστη στα Πολιτικά-Δημοτικά δρώμενα καθώς και στα αθλητικά έχει χτυπήσει κόκκινο πριν από τον ΚΑΎΣΩΝΑ.

Η επιστροφή του ΜΕΣΣΊΑ

θολό το τοπίο που επικρατεί στην ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΟΜΆΔΑ της πόλης μας Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, μετά την παραίτηση του Δ.Σ. δεν έχει γίνει καμία ενέργεια περιμένοντας όλοι τον ΜΕΣΣΊΑ, ο οποίος έχει ξανά ασχοληθεί παλαιότερα με τα διοικητικά της ομάδος.

Στον αντίποδα η άλλη ομάδα της πόλης μας Χαρίλαος Τρικούπης. Το Δ.Σ έχει πρόθεση να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να οδηγήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Στα σκοτάδια το ΔΑΚ Μεσολογγίου

Με την ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος επαναδημοπράτησε το έργο των γηπέδων μετά από ΜΟΛΙΣ 8 Μηνες.
Σας θυμίζουμε ότι είχε ξεκινήσει η δημοπρασία τον Δεκέμβριο του 2020 και δίχως εξήγηση ο Δήμαρχος, αποφάσισε να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Μάλλον δεν συμφωνούσε ο Αντιδήμαρχος έργων! ! ! !
Άντε και πες έως εδώ καλά. Θα μας ξαναπεί ότι ήθελε να το δει καλύτερα για το συμφέρον του Δήμου!!!
Είναι όμως έτσι???? Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε σχέση με τον προηγούμενο διαγωνισμό έχει αφαιρεθεί όλο το έργο του Φωτισμού του ΔΑΚ Μεσολογγίου. Ποσού περίπου 120000€.
Η άθληση και οι αγώνες πλέον στο Μεσολόγγι θα γίνονται ΜΟΝΟ υπό το φως του Ηλίου!!!!
Αναρωτιέται κάποιος είναι τόσο αδαής ως πρώην εργολάβος ο Δήμαρχος που δεν έβαλε φώτα στο γήπεδο????
Οι καλές γλώσσες λένε, ότι είναι τακτική να αφαιρεί εργασίες ανεβάζοντας στις υπόλοιπες εργασίες στις τιμές ώστε να παίρνει μεγάλες εκπτώσεις και να το επικοινωνεί ως Μεγάλη Οικονομία για τον Δήμο. Δήμαρχε καλά το πας έως τώρα, δεν κάνεις και κανένα έργο, οπότε κανείς οικονομία έτσι και αλλιώς!!!!
Η πιάτσα λέει ότι έπεσαν τηλέφωνα σε εργολάβο εξ Αθηνών να δώσει έκπτωση πάνω από 40% και να πάρει το έργο!!! Εσωτερική Πληροφόρηση κύριε Δήμαρχε???
Εις αύριον τα σπουδαία και πως στήνετε το έργο από το Ραδιομεγαρο

Πώς είναι δυνατόν να έρχεται πρόσκληση για οικονομική επιτροπή Παρασκευή Βράδυ για δια περιφοράς συνεδρίαση το Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 11πμ, και όλα αυτά εν περίοδο Καλοκαιριού.


Χωρίς γήπεδο οι ομάδες του Αιτωλικού

Τι γίνεται με το γήπεδο Αιτωλικού?Γιατί έχουν σταματήσει οι εργασίες και καθυστερεί το έργο?Πότε αναμένεται η παράδοση του για την προετοιμασία της ομάδας? Άλλα είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος.

κ.Πρόεδρε ασχοληθείτε λίγο με τους δημότες

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των δημοτών για έλλειψη πίεσης νερού σε αρκετές περιοχές. Ειδικά στην πόλη του Μεσολογγίου σε 3ο και 4ο όροφο υποφέρουν οι πολίτες εν μέσω καύσωνα. Το γνωρίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ και τι ενέργειες έχει κάνει?

Κάντε κάτι για σώσετε την ΔΕΥΑΜ
Σε άλλους δήμους της χώρας οι ΔΕΥΑ έχουν μπει σε προγράμματα ληξιπρόθεσμων οφειλών όπως η Λευκάδα και η Κατερίνη. Στη ΔΕΥΑΜ Μεσολογγίου έχουν γίνει τέτοιες ενέργειες?

Λειτουργεί το Πνευματικό Κέντρο
Οι αθλητικοί χώροι σε όλο το Δήμο είναι σε άθλια κατάσταση κυρίως στα χωριά!!! Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου υπάρχει? Γιατί εκτός από εκδηλώσεις πολιτισμού που δεν έχει προγραμματίσει και τα ζητήματα αθλητισμού τα έχει αφήσει στην τύχη του.

Θανάση μόνο εσύ ΜΠΟΡΕΊΣ

Θανάση μόνο εσύ μπορείς να φτιάξεις τον δρόμο για την Αγία Αγάθη μέσω του προγράμματος ασφαλτόστρωση – πρόσβαση για τα μοναστήρια….Εσύ Κώστα για να κλείνεις καμία λακούβα – μερεμετια

Γιατί η δημοτική Αρχή δεν παραβρέθηκε στο διάπλου της λιμνοθάλασσας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Αιτωλικού??? Μήπως ο Θανάσης, βγήκε πάλι μπροστά σας???

Τα GPS τελικά ελέγχονται

Κύριε Δήμαρχε άραγε το σύστημα του εγκαταστημένου GPS που αφορά το εν λόγω δημοτικό όχημα, σας ενημέρωσε για την θέση του την Δευτέρα προς Τρίτη τις πρώτες πρωινές ώρες???
Μήπως το συγκεκριμένο σύστημα δεν ανιχνεύει τα νυχτοπερπατήματα και τα πεζοδρόμια που εμποδίζουν την διέλευση των πεζών.
Βέβαια δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το πολυδιαφημισμένο σύστημα GPS αλλά τον αιρετό ο οποίος δεν υπολογίζει τίποτα.
Κύριε Δήμαρχε κάντε επιτέλους το αυτονόητο γιατί έχουμε μάτια παντού.

ΠΡΟΣΟΧΉ! ! !

Η επόμενη φωτογραφία θα είναι οδηγός μη αιρετός να οδηγάει υπηρεσιακό όχημα του Δήμου…

Τελικά στην συνάντηση του Δημάρχου του Αντιδημάρχου Έργων του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου και του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου σε συζήτηση που έγινε δεν δόθηκαν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου μας, γιατί υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου έργων και του προέδρου Λιμενικού Ταμείου καθώς και του Γενικού Γραμματέα και έτσι η συνάντηση έληξε άδοξα

Σας χαιρετώ, φιλία σε όλους, καλές βουτιές θα τα ξαναπούμε την επόμενη Κυριακή με καυτά νέα που μόνο στον Εργολάβο θα τα διαβάζετε!!!

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση