ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ενημερώνει τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ότι η σχεδίαση των προσόψεων των καταστημάτων τους οφείλει να είναι εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τοποθεσίες πλησίον ιστορικών χώρων και μνημείων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα προς αποφυγή υπήρξε η παράταιρη σχεδίαση ενός νέου καταστήματος λιανικής πώλησης επί της Πλατείας Μάρκου Μπότσαρη, ο ιδιοκτήτης του οποίου, έπειτα από σύσταση της Διοίκησης του Συλλόγου, είναι πλέον αναγκασμένος να επιβαρυνθεί με επιπλέον έξοδα για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές στην πρόσοψη του καταστήματός του.

Προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον, ο Σύλλογός μας προτρέπει όσους επιχειρηματίες προγραμματίζουν είτε να ανοίξουν καινούργιο κατάστημα είτε να αλλάξουν τις προσόψεις των ήδη υπαρχόντων καταστημάτων τους, πριν ξεκινήσουν τις σχετικές εργασίες να έχουν λάβει πρώτα έγκριση από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, που είναι η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ.         ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση