Φωτιά στην Ηλεία: Εντοπίστηκε ύποπτος για εμπρησμό – Σύστημα παρακολούθησης εντόπισε άτομο με μηχανάκι

Όπου σταματούσε, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά.

Έναν ύποπτο για εμπρησμό στην Ηλεία, φαίνεται ότι εντόπισαν οι αρχές, μέσα από συστήματα παρακολούθησης.

Μιλώντας το OPEN, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε ότι το άτομο είχε μηχανάκι, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών όπου σταματούσε, μετά από λίγο φούντωνε φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έχει καταγραφεί και σε άλλα συστήματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής μιλούσαν για σοβαρές υποψίες για εμπρηστές στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς μέσα σε δύο ώρες, εκδηλώθηκαν 7 εστίες σε 3 χωριά. Μάλιστα κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε) της πυροσβεστικής είχαν μεταβεί στην Αρχαία Ολυμπία για τη διενέργεια έρευνας.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, που ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ότι το μεσημέρι 7 πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα στην Ηλεία, οι 4 εξ’ αυτών στην Αρχαία Ολυμπία. Συγκεκριμένα οι φωτιές ξέσπασαν στις 08:03, 08:24, 11:33, 12:35, 13:03, 14:42, 16:29.

Σημειώνεται ότι η φωτιά στην Ηλεία μαίνεται ανεξέλεγκτη από εχθές με κατοίκους, εθελοντές και πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1131613/fotia-stin-ileia-edopistike-upoptos-gia-ebrismo-/#.YQwHswfkqCw.facebook

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση