Ο Εργολάβος 5

Καλημερα φίλες και φίλοι, ο εργολάβος συνεπής στο ραντεβού του και είναι εδώ να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι σας αποκρύπτουν. Αρχίζοντας με έργα μεγάλης πνοής από τον κ.Δήμαρχο.

Έργα μεγάλης πνοής

κ.Δημαρχε οι δημότες έχουν μάτια και βλέπουν, στους δρόμους με μεγάλη κίνηση οχημάτων ειδικά τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες απλά κλείνουμε καμία λακουβίτσα κάνουμε κάνα μερεμετι. Γιατί η μεγάλη ποσότητα πίσσας έπεσε σε δρόμους ιδιωτικούς, φίλων σας και ψηφοφόρους σας, εξαργυρώνοντας προεκλογικά γραμμάτια.

Ο ιδιωτικός δρόμος

Αυτό που γίνεται με την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Λούρο δεν έχει προηγούμενο, θα γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες! Ζητάτε από τους δημότες που πληρώνουν τα δημοτικά τέλη και από τους επιχειρηματίες που πληρώνουν τα μισθώματα για τα καταστήματα τους να μεταφέρουν τα σκουπίδια μόνοι τους για 18χλμ και να τα αποθεσουν σε έναν κάδο που είναι εντός του Νεοχωρίου και δίπλα σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις…. Αυτό είναι ένα μεγάλο έργο πνοής για το Νεοχώρι και μόνο εσείς λόγω εντοπιότητας θα μπορούσατε να το έχετε σκεφτεί.

Τα δικά σας σκουπίδια κ.Αντιδήμαρχε τα πάτε 18χλμ μακριά από το σπίτι σας???

Κατεβάστε αυτό το αίσχος

κ.Αντιδημαρχε ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό, δεν μπορείτε να στερείται από τα παιδιά μας το γέλιο, την χαρα και το παιχνίδι. Κάθε βράδυ όλες οι πλατείες του Δήμου μας ακούγονται παιδικές φωνές χαρούμενες που μας είχαν λείψει λόγο των μέτρων της πανδημίας. Θεωρούμε ότι αυτή η πινακίδα το μόνο που καταφέρνει είναι να εξαγριώνει του δημότες και τους γονείς. Πράξτε το αυτονόητο.

Τα τηλέφωνα έπεσαν

Την προηγούμενη Κυριακή σαν γνωστοποιήσαμε τηλέφωνα από το ραδιομέγαρο σε εργολάβο που τον προέτρεπε να πάρει μέρος στον Διαγωνισμό για τα γήπεδα και μάλιστα να δώσει έκπτωση άνω του 40% και η δημοτική αρχή θα είναι εκεί να τον στηρίξει. Η πιάτσα όμως πλέον βοά ότι ετοιμάζεται στήσιμο του διαγωνισμού… Θα δώσει ο φίλος εργολάβος το 40αρι που θέλει η δημοτική αρχή αλλά ταυτόχρονα άλλος συμμετέχοντας θα δώσει πολύ λιγότερο. Κάτι για αξιολόγηση προσφορών λέει η πιάτσα κύριε Δήμαρχε. Θα γίνει;;;

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Τι γίνεται με την βοηθό λογιστή στην Κοινωφελή; Ο ΑΣΕΠ γνωρίζει! Εσείς κ.Δήμαρχε γνωρίζετε κάτι;;;;

8 μέρες τρέχει το νερό στο Βυρώνειο κανένας αρμόδιος δεν ασχολείται είτε από το Μεσολόγγι είτε από την Κύπρο;;

Κλείνοντας σε επόμενο εργολάβο θα σας αποκαλύψουμε ποιός αιρετός έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και πως μοιράζεται το χρήμα…

Καλή Κυριακή σε όλους, καλό μεσημέρι τα ξανά λέμε την επόμενη εβδομάδα..

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση