Νεκτάριος Φαρμάκης: To “ευχαριστώ” δεν είναι αρκετό – βαθιά υπόκλιση στο τεράστιο και ανεξάντλητο περίσσευμα αλληλεγγύης αυτού του λαού

Με μια ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης αναφέρθηκε στο έργο πυροσβεστών και εθελοντών που όλες αυτές τις μέρες έχουν δώσει μεγάλο αγώνα τόσο για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ηλεία, όσο και για την συμπαράσταση μέσω συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους. Ένα ευχαριστώ όπως έγραψε δεν είναι αρκετό μπροστά στο μεγαλείο της αλληλεγγύης αυτού του λαού.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

Αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες στην Ηλεία, ένα μεγάλο τσουνάμι “ελληνικής ψυχής” βρίσκεται σε εξέλιξη.
Εκατοντάδες εθελοντές δίνουν μάχη στην πρώτη και δεύτερη γραμμή βοηθώντας τους πυροσβέστες, τα μέλη της πολιτικής προστασίας και τους άλλους εργαζόμενους, ενώ διαρκώς καταφθάνουν είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται από πολλούς φορείς, συλλόγους και κοινωνικές ομάδες της Δυτικής Ελλάδας και όλης της χώρας.
Για όλα αυτά, ένα “ευχαριστούμε” δεν είναι αρκετό… Άλλη μια βαθιά υπόκλιση στο τεράστιο και ανεξάντλητο περίσσευμα αλληλεγγύης αυτού του λαού!

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr/nektarios-farmakis-to-quot-eycharisto-quot-arketo-vathia-ypoklisi-terastio-anexantlito-perisseyma-allileggyis-aytoy-laoy/

Αφήστε μια απάντηση