Ο Εργολάβος 6

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά για την ημέρα, Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο εργολάβος πιστός στο ραντεβού του και είναι εδώ για ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Με καθυστέρηση ενός Έτους

Πάλι δεν τον προλαβαίνουμε τον κ.Δήμαρχο το γραφείο τύπου του Δήμου. Γέμισαν αναρτήσεις όλα τα sites του Δήμου για έργα που εκτελούνται όπως οι εργασίες επισκευής των παιδικών χαρών. Καλά ως εδώ θα πει κάποιος. Μήπως όμως δεν ειναι έτσι?? Καλούμε τον κ.Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Έργων καθώς με όλους τους λοιπούς τίτλους που κατέχει να μας πει ΠΟΤΕ υπογράφτηκαν αυτές οι συμβάσεις των έργων?? Σας ενημερώνουμε εμείς λοιπόν ότι πρόκειται για έργα που τρέχουν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο χωρίς να έχετε κάτι άλλο να επιδείξετε και μας δείχνετε τα ίδια τα ίδια. Η Ανεπάρκεια σας πλέον είναι ορατή σε όλους. Σταματήστε να εκτιθεστε και πράξτε τουλάχιστον τα αυτονόητα. Εκτός και αν η ενημέρωση έγινε με καθυστέρηση ενός έτους λόγω της γνωστής σας ταχύτητας…

Τα αποφασίζουμε και διατάζουμε έχουν περάσει οριστικά και αμετάκλητα, η δικαιοσύνη μίλησε κ.Δήμαρχε

Μετά από τηλεφώνημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για Άσκηση Πειθαρχικής Δίωξης εναντίων του κ Δημαρχου-Ηγεμονα που σύρθηκε στην εφαρμογή Δικαστικών Αποφάσεων για την Τεχνική Υπηρεσία. Ενώ αρνούταν να επαναφέρει στην θέση Προϊσταμένου υπάλληλο που δικαιώθηκε δικαστικά ενώ ο ίδιος τον είχε μετακινήσει παρανόμως όπως αποδείχθηκε, έτρεχε μεσημεριάτικα να βγάλει απόφαση επανατοποθέτησης ώστε να γλιτώσει την Δίωξη. Όντως ήταν ανατρεπτική η συμπεριφορά του αλλά όπως για άλλη μια φορά καταλάβαμε δεν είναι και ο πιο Νόμιμος Δήμαρχος που έχει περάσει!!!
Αλήθεια μετά την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης και επανατοποθέτησης στην θέση Προϊσταμένου της εν λόγω υπαλλήλου ας μας πει ο κ. Δήμαρχος τι αρμοδιότητες της έχει δώσει?? Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι την τιμωρεί βάζοντας την στον πάγο!!! Κρίμα να μην αξιοποιούνται οι υπάλληλοι του Δήμου και μάλιστα σε υπηρεσία που ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει την εποπτεία και παντού διατυμπανίζει ότι έχει έλλειψη προσωπικού. Μήπως αυτό είναι προσχηματικό για να καλύπτεται την ανεπάρκεια σας κ.Δήμαρχε???

Είναι πόσιμο το νερό στο Νεοχώρι κ.Λαγούδη??

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο Νεοχώρι Οινιάδων μετά από καταγγελίες και παράπονα συνδημοτών μας, όπου δημοσιεύουν διάφορες φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Καλές είναι οι βόλτες στο εξωτερικό και τα πανηγύρια και οι χοροί αλλά δώστε λύσεις στα χρόνια πρόβλημα που ταλανίζουν την πολύπαθη ΔΕΥΑΜ.

Ακριβά πληρώνουν οι δημότες τις Λα-Ιδιωτι-κές βραδιές κ.Λύρο

Σιγά σιγά αρχίζετε να ξεχρεώνεται τα προεκλογικά σας γραμμάτια σε υποψήφιους, φίλους και ψηφοφόρους, οργανώνοντας Λα -ιδιωτι- κες βραδιες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με χρήματα των Δημοτών, οι οποίοι ξανά καλούνται να πληρώσουν αδρά το κόστος της ιδιωτικής βραδιάς αφού οι ιδιώτες καταστηματάρχες ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Γιατί γελάνε ακόμη στο Συνέδριο των Γενικών Γραμματέων των Δήμων που έγινε στο Λουτράκι πριν λίγο καιρό με την αλαζονική εμφάνιση του “ΝΑΠΟΛΈΩΝ” ???

Γιατί ο “ΝΑΠΟΛΈΩΝ” καμαρώνει και δεν βλέπει τα χιλιάδες ευρώ που περνάνε κάτω από τα πόδια του και υπογράφει ότι χαρτί του πάει ο συνεργάτης του?

Γιατί ο “ΝΑΠΟΛΈΩΝ” είπε σε γνωστό επιχειρηματία που ενδιαφέρονταν για την Μαρίνα Μεσολογγίου και ο ΝΑΠΟΛΈΩΝ του έλεγε ότι υπάρχει εργοστάσιο και εμπόριο Ελαιών.. ???

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ΝΑΠΟΛΈΩΝ

Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε το Βατερλώ σου ΝΑΠΟΛΈΩΝ έρχεται, εσύ και οι συνεργάτες σου μοναχά δεν το βλέπετε, ο κόσμος πλέον έχει ορθή και σωστή κρίση και θα σας κρίνει με τον πιο σκληρό τρόπο. Το Βατερλώ σας έρχεται!!!

καλο μεσημέρι, καλή Παναγιά να έχουμε και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πάλι εδώ με καυτά-πιπερατα θέματα, ψάχνουμε και εμείς βοηθό λογιστή για την εταιρεία μας που να τα κάνει “ΟΛΑ”. Ο νοών νοείτω…

Αφήστε μια απάντηση