Συνελήφθη επιχειρηματίας – Τον «πρόδωσε» το … Ιnstagram

Της Κορύνας Μαντάγαρη

Κυριακή 8 Αυγούστου, Κάτω Μύλοι, Μύκονος. Σε ένα από τα πιο γνωστά και κοσμοπολίτικα εστιατόρια της περιοχής εισέρχονται άνδρες του Λιμενικού και του Αστυνομικού Τμήματος του Νησιού των Ανέμων. Προχωρούν και στέκονται μπροστά σε ένα τραπέζι, στο οποίο τρεις καλοντυμένοι άνδρες απολαμβάνουν το φαγητό, τα ποτά και τη συζήτησή τους. Ένας από αυτούς είναι ο Ρουμάνος επιχειρηματίας Ντράγκος Σαβουλέσκου, το όνομα του οποίου τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στη λίστα των καταζητούμενων της ρουμανικής αστυνομίας. Θα μπορούσε να είναι σκηνή από αστυνομική ταινία, αλλά η ζωή αποδεικνύεται πολύ πιο ευρηματική από τα κινηματογραφικά σενάρια.

Ο Ντρ. Σαβουλέσκου, Ρουμάνος επιχειρηματίας και πρώην μεγαλομέτοχος της πολύ γνωστής ομάδας ποδοσφαίρου Ντιναμό, εμπλέκεται σε σκάνδαλο διασπάθισης δημοσίου χρήματος, έχοντας καταδικαστεί σε 5,5 χρόνια φυλάκισης στη Ρουμανία. Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ακόμα άνδρα, ο οποίος ανήκει στην προσωπική ασφάλεια του 48χρονου επιχειρηματία. Η εντολή για την επιχείρηση σύλληψης του Ντρ. Σαβουλέσκου δόθηκε κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος των Αρχών της Ρουμανίας, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και για απάτη κατά του δημοσίου.

Την παρουσία του Ντρ. Σαβουλέσκου στο Νησί των Ανέμων «πρόδωσε» στο Instagram η σύντροφος της ζωής του Άντζελα Μαρτίνι. Η πανέμορφη σύζυγος του Ρουμάνου και καλλίγραμμο μοντέλο είναι φανατική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ομορφιές του αγαπημένου της νησιού, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με αναγραφή της τοποθεσίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Άντζελα είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις δημοσιεύσεις της, αφού ουσιαστικά γνωρίζει πως μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον αγαπημένο της. Όμως, το μοντέλο και καλή της φίλη, Μαρίκα Πελεγρκινέλι, ήταν αυτή που «πρόδωσε» την παρουσία τους στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί, αφού ενθουσιασμένη από την παρέα και τον προορισμό ανέβασε instagram story αναγράφοντας την τοποθεσία, κάτι που κινητοποίησε τις ρουμανικές Αρχές να έρθουν σε επικοινωνία τόσο με την Ιντερπόλ, όσο και με τις Αρχές της χώρας μας.

Τα φωτογραφικά ενσταντανέ ήταν αρκετά για τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος Μυκόνου, οι οποίοι εντόπισαν πρώτοι τον Ρουμάνο επιχειρηματία και ειδοποίησαν τις ρουμανικές Αρχές, οι οποίες, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ και τις ελληνικές Αρχές, οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η σύντροφός του και η ανάρτηση για τα… μπέσα

Η αλβανικής καταγωγής Αντζ. Μαρτίνι είναι ένα γνωστό μοντέλο που έχει κάνει καριέρα στην Αλβανία, σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική. Λατρεύει την Ελλάδα και το Νησί των Ανέμων, το οποίο επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε Αύγουστο τα τελευταία επτά χρόνια, με τον σύντροφό της να τη συνοδεύει τα τελευταία τέσσερα. Εμφανώς ενοχλημένη από την εξέλιξη αυτή, η Μαρτίνι σε ένα story της ανέβασε τη λέξη «μπέσα», που τόσο στα αλβανικά όσο και στα ελληνικά σημαίνει αξιοπιστία, υπονοώντας πλέον ανοιχτά πως κάποιος έμπιστος πρόδωσε το ταξίδι τους από την Ιταλία στην Ελλάδα.

Πηγή:  enikos.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση