Βιτριόλι: Η Ιωάννα πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη για πρώτη φορά

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο σκληρές επιθέσεις στην ιστορία της χώρας. Για μήνες το πανελλήνιο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την προσπάθεια των αρχών να βρουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας.

  • Όταν το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της 36χρονης εκείνη δεν παραδέχτηκε τίποτα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μιλούσε σε κανέναν ως τον περασμένο Απρίλιο όταν απολογούμενη στην ανακρίτρια είχε αναφέρει:

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Ζητώ ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη από την Ιωάννα και την οικογένειά της για το κακό και τη θλίψη που τους προκάλεσα».

Σε λίγες μέρες στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, για πρώτη φορά από την ημέρα της επίθεσης εναντίον της η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την 36χρονη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δικαστές δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις της 36χρονης και την παρέπεμψαν σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Κατέληξαν σε αυτή την απόφαση καθώς έκριναν ότι είναι προφανής ο ανθρωποκτόνος δόλος της που ευκρινώς συνάγεται από το μέσο της επίθεσης, από την ποσότητα που έριξε εναντίον της, που ήταν επαρκής για τη θανάτωση της παθούσας σε περίπτωση κατάποσης ή εισπνοής της, και από τα ζωτικά σημεία του σώματος του θύματος στα οποία το έπληξε.

ΠΗΓΗ: instanews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση