Με Χρήστο Ζαπάντη και τη νέα χρονιά στο τιμόνι ο Όμηρος Νεοχωρίου

Με τον Χρήστο Ζαπάντη στο τιμόνι θα πορευτεί και τη νέα χρονιά η ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου, κάτι το όποιο έκανε γνωστό πριν λίγο μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ο νεαρός τεχνικός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ξεκινήσαμε τη περσινή χρονιά (2020-2021) με πολλά όνειρα και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο της ομάδας και των παίδων του Νεοχωρίου.

Όλο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές (μικροί – μεγάλοι) δουλέψαμε σκληρά και σε επαγγελματικά πρότυπα για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου με γηγενείς παίκτες.

Προϋπόθεση γι’αυτό όμως ήταν η σταδιακή ένταξη των μικρών παικτών του συλλόγου και η στελέχωση – βοήθεια κάποιων έμπειρων με κοινωνική και ποδοσφαιρική παιδεία παικτών.

Το παγκόσμιο φαινόμενο της πανδημίας έφερε σε όλους έναν πολύμηνο εγκλεισμό. Δεν θα μπορούσε έτσι να μην επηρεάσει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς καταφέραμε και παίξαμε μόνο επτά αγωνιστικές, πριν έρθει η επ’αόριστον και η μετέπειτα οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Μια διακοπή που μας βρήκε αήττητους στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος και με πολλά μικρά παιδιά του Νεοχωρίου να έχουν καταγράψει ήδη πολλά λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενοι είτε στην αρχική ενδεκάδα (κυρίως), είτε ως αλλαγή.

Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. του Ομήρου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την επέκταση της συνεργασίας μας και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά (2021-2022). Μια χρονιά όμως αβέβαιη ως προς τα γεγονότα των ημερών μας, αλλά παράλληλα και μια χρονιά νεανικού λίφτινγκ στο ρόστερ, με στόχο την στελέχωση με όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την παιδική ομάδα και ντόπιους παίκτες.

Ο ιστορικός αυτός σύλλογος ζει ημέρες αναγέννησης, με στόχο τα επόμενα χρόνια με σκληρή δουλειά – εκπαίδευση να πρωταγωνιστήσει στα εθνικά πρωταθλήματα και να ζήσει ξανά χρυσές στιγμές του παρελθόντος».

Με τιμή

Ζαπάντης Χρήστος

Προπονητής ποδοσφαίρου (Uefa A)

ΠΗΓΗ: http://aitosports.gr/slideshow/17193-%CE%BC%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B6%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BF-%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85

Αφήστε μια απάντηση