Ζητάει αναβολή των κληρώσεων… στο παρά 5 ο Μίλωνας

Την αναβολή των κληρώσεων της ΕΟΚ για Β’ και Γ΄Εθνική που θα διεξαχθούν σε λίγα λεπτά (12:00) ζήτησε ο Μίλωνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αξιότιμοι κύριοι,


Έπειτα και από τις επιστολές που στείλαμε την 18η Αυγούστου, επανερχόμαστε σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη δομή των ομίλων των Πρωταθλημάτων Β και Γ εθνικής κατηγορίας, καθώς και των ανακοινώσεων προβιβασμού και αποχωρήσεων σωματείων από τα εν λόγω Πρωταθλήματα.

Ακόμη και μια ημέρα πριν τις προγραμματισμένες κληρώσεις και όπως πληροφορούμαστε από σωματεία και δημοσιεύματα, διακινούνται προσκλήσεις σε σωματεία, με αποφάσεις που δεν υλοποιούνται από τα θεσμικά όργανα, δηλαδή το ΔΣ της ΕΟΚ.

Στο πλαίσιο της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και της ισονομίας θεωρούμε ως αυτονόητα και ζητούμε τα κάτωθι:

1. Πλήρωση θέσεων στο Πρωτάθλημα της Β εθνικής από ομάδες της Γ εθνικής που αφορούν στους ομίλους του Νότου. Ουσιαστικά ζητούμε ίση μεταχείριση και ίδιους κανόνες για όλους

-Ειδικότερα σε ότι αφορά στον 2ο Όμιλο της Γ εθνικής και σύμφωνα με την κατάταξη της περιόδου 2019-2020, ΒΑΟΛ, Μίλων (1 αγώνας λιγότερος από τα υπόλοιπα σωματεία) και ΑΣ Πέρα δικαιούνται την άνοδο. Έτσι θεωρούμε πως πρέπει και τα τρία σωματεία να προβιβαστούν.

2. Σύγκληση έκτακτου ΔΣ για το ζήτημα των αλλαγών στα Πρωταθλήματα Β και Γ εθνικής. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τα θεσμικά όργανα όχι από μεμονωμένα πρόσωπα.

3. Αναβολή της διαδικασίας της κλήρωσης Β και Γ έθνικής κατηγορίας έως την οριστική κατάρτιση της λίστας των σωματείων που θα συμμετέχουν στα εν λόγω πρωταθλήματα.

Πιστεύουμε πως αντιλαμβάνεστε και εσείς την ορθότητα των παραπάνω και λειτουργώντας πάντοτε εντός θεσμικών πλαισίων θα διορθώσετε τις στρεβλώσεις, αλλιώς επιφυλασσόμεθα ρητώς παντός νομίμου δικαιώματος μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Σακελλαρίδης».

Πηγή

https://www.basket247.gr/ellada/g-ethniki/item/74431-zitaei-anaboli-tonkliroseon-sto-para-5-o-nmilonas

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση