ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη για τις εργασίες βελτίωσης των οδών στο όρος Αράκυνθος.

Αν και ο Σύλλογός μας γνωρίζει ότι η συντήρηση των οδών αυτών –που δεν έχει πραγματοποιηθεί εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια – δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας βλέπει ιδιαίτερα θετικά και επικροτεί την πρωτοβουλία αυτή.  Δεκάδες χιλιόμετρα δύσβατων και σε πολλά σημεία αδιάβατων δρόμων έχουν καθαριστεί συντελώντας στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καθώς πλέον είναι δυνατή η πρόσβαση οχημάτων της πυροσβεστικής υπηρεσίας αλλά και των θηροφυλάκων.

Παράλληλα διευκολύνεται η πρόσβαση των μελών μας αλλά και εκατοντάδων επαγγελματιών όπως οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι. Η προστασία και η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητά μας και με χαρά διαπιστώνουμε με έργα ότι αποτελεί προτεραιότητα και της Περιφέρειας.    

Μάλιστα όπως έχουμε ενημερωθεί οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και θα επεκταθούν και στα σημεία Πυροφυλάκειο – Ρέτσινα και Μούσουρα – Άγιος Γεώργιος Χούνιστας. Για τον συντονισμό όλων των εργασιών θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη.

Επιτέλους κάποιος δείχνει μετά από χρόνια έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Αράκυνθό μας.

ΔΙΑ ΤΟ ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ                                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΛΑΦΟΥΤΑΣ

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση