Κλήρωση… παραγγελιά για τον ΠΑΟΚ στο Conference

«Κουτί» ήρθαν στον ΠΑΟΚ οι αντίπαλοί του στο Conference League! Στην κλήρωση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη ο «δικέφαλος του Βορρά» στάθηκε αρκετά τυχερός, αφού προέκυψε ότι θ’ αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Κοπεγχάγη, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν.

Οι Δανοί (που έχουν στις τάξεις τους τον Κάρλος Ζέκα και τον Μάριο Οικονόμου) δεδομένα αποτελούν υπολογίσιμο μέγεθος, ωστόσο προήλθαν από ένα γκρουπ δυναμικότητας όπου υπήρχαν επίσης οι Ρόμα και Τότεναμ.

Όσο για τις άλλες δυο ομάδες που θα κληθούν να προσπεράσουν οι Θεσσαλονικείς, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ του Europa League είχε αποκλειστεί ουσιαστικά από το πρώτο ματς, ενώ η Λίνκολν του Γιβραλτάρ είναι χαμηλής δυναμικότητας και συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι όμιλοι του Conference League θα ξεκινήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ θυμίζεται ότι ο πρώτος προκρίνεται απευθείας και ο δεύτερος δίνει διπλά νοκ-άουτ παιχνίδια με κάποια από τις τρίτες του Europa League για μια θέση στους «16» της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/Europa%20Conference%20League/paok-klirwsi-paraggelia-sto-Conference-League/4198438

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση