Τι είπε ο Γεραπετρίτης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εργαζόμενους σε εστίαση και ψυχαγωγία

Από σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου, κινητά συνεργεία θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έξω από ιερούς ναούς.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στους εργαζόμενους σε εστίαση και ψυχαγωγία.

«Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα», σημείωσε ενώ όσον αφορά τους εμβολιασμένους πελάτες και εργαζόμενους, είπε πως «πάντοτε υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία, γιατί η εστίαση για τον πελάτη είναι ψυχαγωγία, αλλά για τον εργαζόμενο είναι ο τρόπος της επιβίωσής του».

Σημείωσε επίσης ότι τα μέτρα θα είναι αυστηρά, με μάσκα σε κάθε στάση της δουλειάς των υπαλλήλων στην εστίαση και δυο τεστ κορωνοϊού εβδομαδιαίως.

Παράλληλα όμως, επεσήμανε ότι ανάλογα με την κατάσταση, τα μέτρα ενδέχεται να αξιολογηθούν ξανά με επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού στον ιδιωτικό τομέα.

ΠΗΓΗ: https://m.tribune.gr/politics/news/article/767412/ti-eipe-o-gerapetritis-gia-ton-ypochreotiko-emvoliasmo-stoys-ergazomenoys-se-estiasi-kai-psychagogia.html

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση