Κάνει δικό της τον Ζούμπερ η ΑΕΚ!

Αίσιο τέλος αναμένεται να πάρει και τυπικά σήμερα η μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ στην ΑΕΚ. Μετά το ταξίδι των Κονέ και Παπαδημητρίου στη Φρανκφούρτη, αλλά και το πράσινο φως που άναψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την Αθήνα για να καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ελβετού μεσοεπιθετικού, το μεγάλο deal ολοκληρώνεται.

Ο 30χρονος άσος θα έρθει στην «Ένωση» δανεικός από την Άιντραχτ για έναν χρόνο με την οψιόν αγοράς με την ομάδα της Φρανκφούρτης να έχει συμφωνηθεί στα 2 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ θα καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του για την προσεχή σεζόν, ενώ παράλληλα έχει προσυμφωνηθεί πως εφόσον αγοραστούν το επόμενο καλοκαίρι τα δικαιώματά του, τότε θα ενεργοποιηθεί αυτομάτως νέο τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του παίκτη να είναι της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Ζούμπερ έδειχνε πολύ ικανοποιημένος με τη συμφωνία, αλλά θα αργήσει λίγες μέρες να πάρει γεύση… ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ενσωματώνεται στην προετοιμασία της Ελβετίας για τα προκριματικά του Euro. Μάλιστα την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Ελλάδα στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», ενώ ακολουθούν δύο ματς, με Ιταλία (εντός) και Βόρεια Ιρλανδία (εκτός), στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Είναι πιθανό η προσθήκη του Ζούμπερ να μην είναι και η τελευταία για την ΑΕΚ. Υπάρχει ένα «παράθυρο» για απόκτηση δημιουργικού μέσου.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/superleague1/aek-kanei-diko-tis-ton-zoumper/4198680

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση