Αναστασίου: «Έχουμε δυνατότητες αλλά απαιτείται περισσότερη διάρκεια»

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Αναστασίου με το πέρας του αγώνα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με 2-3 του ΠΑΣ, έχοντας πολύ καλή εικόνα και ευκαιρίες για ένα πιο ευρύ σκορ. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός ήταν προσγειωμένος στα όσα ανέφερε:

«Δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι και να γίνουμε καλύτεροι. Θεωρώ ότι κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο παρά το ότι προηγηθήκαμε με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερα τα πράγματα από πλευράς οργάνωσης αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι σκοράρει, ότι έχει ψυχολογία και συνεχίζει να κερδίζει αλλά στα φιλικά αυτό δε λέει τίποτα. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Το γκρουπ δουλεύει και δουλεύει σωστά».

Αναφορικά με το τι του άρεσε, τι κράτα και το πού βρίσκεται μεταγραφικά η ομάδα:

«Είμαστε κομπλέ από άποψη μεταγραφών. Να δούμε τι έγινε με τον Περέιρα γιατί φάνηκε σοβαρό. Από μεταγραφές είμαστε καλά, μου άρεσε ότι βάλαμε τρία γκολ και ότι κάναμε ευκαιρίες αλλά σα παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο δε μου άρεσε. Έχουμε δυνατότητες αλλά θα πρέπει να έχουμε περισσότερη διάρκεια και τα νεκρά διαστήματα που έχουμε να τα εξαλείψουμε.

Πηγή: titormosnet.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση