Δωρεάν προληπτικός έλεγχος Rapid Tests την Πέμπτη στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Βόνιτσας

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας  του Αγρινίου (Κ.ΟΜ.Υ.) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), προχώρα στον δωρεάν ελέγχων Covid Tests στη Βόνιτσα.

  • Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Οι προληπτικοί έλεγχοι, θα πραγματοποιηθούν από ειδικό κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. στην Βόνιτσα στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Βόνιτσας (οδός Μακαρίου Κύπρου ) την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 09:30 έως τις 14:00.

Όσοι προσέλθουν από τους συμπολίτες μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α. και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας , στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα.

Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Τον τελευταίο διάστημα τα κρούσματα στη Βόνιτσα αλλά και στις γύρω περιοχές είναι αυξημένα. Είναι υποχρέωση όλων μας στα πλαίσια της προστασίας, να πραγματοποιήσουμε το προληπτικό Rapid Test, ακόμη και αν καθημερινά κάνουμε Self Test, ακόμη και αν έχουμε κάνει το εμβόλιο, ακόμη και αν δεν έχουμε κάποιο σύμπτωμα.

Ο μαζικός προληπτικός έλεγχος Rapid Tests, ο εμβολιασμός και η αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής είναι οι μόνες λύσεις για να μηδενίσουμε τα κρούσματα από την περιοχή μας.

Σήμερα 30 Αυγούστου πραγματοποιείται προληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πλαγιά. Την εβδομάδα από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει παρόμοιος προληπτικός έλεγχος στην Κατούνα (η ακριβή ημέρα του ελέγχου θα ανακοινωθεί σύντομα).

πηγη

https://antenna-star.gr/dorean-proliptikos-elegchos-rapid-tests-tin-pempti-stin

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση