Χαμός στη Γ’ Εθνική: Προσκλήσεις σε ομάδες για άνοδο χωρίς τη γνώση της ΕΠΟ

Μπάχαλο επικρατεί με προσκλήσεις σε ομάδες της Θεσσαλίας και της Πιερίας για κάλυψη κενών στη Γ’ Εθνική.

Για τη Γ’ Εθνική ετοιμάζονται Ρήγας Φεραίος και Βατανιακός, μετά από σχετικό ερώτημα που τους απηύθυναν οι οικείες ΕΠΣ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα συμμετέχουν σε αυτή.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Θεσσαλίας απήυθυνε πρόσκληση στον Ρήγα Φεραίο που είχε τερματίσει ως δευτεραθλητής την περίοδο 2019-20, που είναι και η τελευταία ολοκληρωμένη σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, εάν ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αιτιολογία ήταν ότι θα καλύψουν το κενό των ομάδων που είχαν δικαίωμα, αλλά δεν δήλωσαν συμμετοχή, όπως ο Διαγόρας Στεφανοβικείου από τη Θεσσαλία. Μάλιστα, από της ΕΠΣ Θεσσαλίας διέρρεε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην Πιερία, με πρόκληση στον Βατανιακό, ωστόσο δεν έγινε κάτι τέτοιο από την πιερική ΕΠΣ.

Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ δηλώνουν άγνοια! Ουδέποτε έστειλαν σχετικά έγγραφα προς τις ΕΠΣ ή τις ομάδες, μιας και δεν υπάρχει πρόθεση να καλυφθούν τα κενά των ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Το Onsports επικοινώνησε με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και υπήρξε κατηγορηματική διάψευση για αποστολή εγγράφων στις ΕΠΣ ή τα σωματεία, περί κάλυψης των κενών θέσεων στη Γ’ Εθνική.

ΠΗΓΗ: https://www.onsports.gr/podosfairo/story/742360/xamos-sti-g-ethniki-proskliseis-se-omades-gia-anodo-xoris-ti-gnosi-tis-epo

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση