Υπόθεση Σεμέδο – Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η κατάθεση της 17χρονης – «Είπα “όχι” πάρα πολλές φορές»

Τι αναφερε στην κατάθεσή της η 17χρονη κοπέλα, που κατηγόρησε τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο φίλο του για ομαδικό βιασμό. Δείτε όλη την κατάθεσή της στο Newsbomb.gr. 

Την κατάθεση της 17χρονης κοπέλας που κατήγγειλε για βιασμό τον 27χρονο ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό φίλο του φέρνει στο «φως» το Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 17χρονη, γνωρίστηκε με την 16χρονη το καλοκαίρι σε ένα beach bar στην Ανάβυσσο και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. «Εκείνο το βράδυ είχε έρθει η 16χρονη στο σπίτι μου και κανονίσαμε να βγούμε με κάτι φίλους της. Εκείνη είχε κανονίσει με το φίλο της τον Σεμέδο και πήγαμε στη Γλυφάδα σε ένα μαγαζί όπου ήταν και δύο γνωστοί του Σεμέδο και μετά πήγαμε στον Ωρωπό. Όταν ρώτησα με ποιους θα βγούμε, μου είπε με έναν ποδοσφαιριστή, εγώ δεν τον ήξερα», ανέφερε η 17χρονη.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι είχε επηρεάσει από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει και περίπου στις 4.30 το πρωί, ο ποδοσφαιριστής ρώτησε, αν θέλουν να πάνε στο σπιτι του με εκείνη να απαντά καταφατικά. «Έστειλα μήνυμα στην μητέρα μου, ότι θα πάω στο σπίτι της φίλης μου, για να μην ανησυχεί. Εγώ όταν φτάσαμε στο σπίτι, επειδή δεν αισθανόμουν καλά, πήγα σ’ ένα δωμάτιο να κοιμηθώ, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Κατά τη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο αισθανόμουν έντονη καταβολή και κόπωση», είπε στην κατάθεση της.

Στη συνέχεια περιέγραψε την είσοδο του 40χρονου στο δωμάτιο της, υποστηρίζοντας ότι την ακινητοποίησε με το βάρος του. «Δεν μπορούσα να μετακινηθώ, προσπάθησα να αντισταθώ και να ξεφύγω και του έλεγα, ότι δεν θέλω και ότι έχω αγόρι. Εγώ έλεγα «άσε με» και πιστεύω ότι οι άλλοι θα μπορούσαν να με ακούσουν. Εκείνος μου έλεγε ότι έχω ωραίο σώμα, κάποια στιγμή μπήκε μέσα ο Σεμέδο και είδε τι γινόταν, πιστεύω οτι όταν μπήκε μέσα ο Σεμέδο, κατάλαβε τι γινόταν», είπε η καταγγέλουσα.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι πήγε στο δωμάτιο, που βρισκόταν η 16χρονη κλαίγοντας και της εξιστόρησε όσα συνέβησαν. «Η 16χρονη δεν μου είπε πάμε να φύγουμε, ο 40χρονος έφυγε αμέσως και δεν τον ξαναείδα. Έλεγε πριν φύγει «το ήθελε, το ήθελε». Εγώ έστελνα μηνύματα σε ένα παιδί, που έβγαινα εκείνη την περίοδο και του ζητούσα να έρθει να με πάρει, κλαίγοντας πολύ. Εκείνος δεν ήρθε, είπε να προσέχεις να μη βγαίνεις με αγνώστους».

«Ήξερα ότι η 16χρονη, δεν θα ήθελε να φύγουμε, γιατί της άρεσε ο Σεμεδο»

Σε ερώτηση της ανακρίτριας σχετικά με το γιατί δεν είπε στη 16χρονη φίλη της να φύγουν, απάντησε ότι ήξερε πως της αρέσει ο Σεμέδο και δεν θα ήθελε να φύγει.

«Μετά με πήγε στο δωμάτιο να ξαπλώσω και πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο και της είπα όσα είχαν συμβεί και ότι δεν θέλω να το μάθει μαμά μου, δεν θέλω να το μάθει κανένας. Μετά ήρθε ο Σεμέδο μου είπε ηρέμησε, μου έδωσε ένα κουκλάκι και μου είπε να κοιμηθώ, εγώ κοιμήθηκα. Όταν το πρωί που το κατάλαβα από το φως που μπαίνει από το παράθυρο ήρθε μέσα ο Σεμέδο, μπήκε και κλείδωσε την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή εγώ δεν φοβήθηκα, γιατί δεν είχα διαμορφώσει την εντύπωση, ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι άσχημο. Αισθανόμουν καλύτερα σωματικά, είχα ξεμεθύσει, δεν είχα θολούρα και είχα ανακτήσει τον σωματικό μου έλεγχο».

Το σκηνικό με το Σεμέδο

Η 17χρονη περίγραψε και την συνεύρεση της με τον Σεμέδο, επαναλαμβάνοντας ότι: «Εγώ έλεγα δεν θέλω, δεν θέλω και του είπα όχι πάρα πολλές φορές, ούτε με φιλούσε, απλώς έκανε την πράξη. Η φίλη μου χτυπούσε την πόρτα και ρώταγε τι γίνεται. Εγώ δεν έλεγα τίποτα σε εκείνη, έλεγα σε αυτόν άσε με, άσε με. Η φίλη μου έλεγε άνοιξε, άνοιξε, δε ρώταγε αν είμαι καλά και θεωρώ, ότι είχε καταλάβει ότι κάτι γινόταν μέσα, που εγώ δεν το ήθελα. Έφυγα κι από αυτόν και πήγα να ανοίξω την πόρτα».

Η ανακρίτρια ρώτησε την 17χρονη σχετικά με το πως κατάφερε να ξεφύγει και τις δυο φορές που οι δυο άνδρες την είχαν ακίνητοποιησει, με την καταγγέλλουσα να απαντά πως κατάφερε να ξεγλιστρήσει από το σώμα τους και ταυτόχρονα εκείνοι ακολούθησαν την κίνηση της.

Διαφορετική περιγραφή για το τι συνέβη μετά την αποχώρηση του Σεμεδο το πρωί από το σπίτι έδωσαν τα δυο κορίτσια. Η 16χρονη στην δική της κατάθεση είχε αναφέρει πως βγήκαν στον μπαλκόνι να συζητήσουν και η ίδια ρώτησε τη 17χρονη γιατί δεν αμύνθηκε αν συνέβησαν όλα αυτά. Από την άλλη πλευρά, η 17χρονη περιέγραψε σήμερα: «Όταν έφυγε ο Σεμέδο η 16χρονη ήταν μαζί μου στο μπαλκόνι, με είδε που ήμουν χάλια, μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι αυτή φταίει που με έφερε εκεί και της είπα ότι με βίασε και ο Σεμέδο. Ο Σεμέδο γύρισε κάποια στιγμή το μεσημέρι και πήγε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί. Η Αλεξάνδρα πήρε το κινητό του Σεμέδο και παρήγγειλε να φάμε, πήγαμε στην τραπεζαρία και φάγαμε».

Στο βασικό ερώτημα του γιατί δεν αποχώρησαν όταν έφυγε ο Σεμεδο από το σπίτι, η καταγγέλλουσα είπε: «Γιατί εγώ δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι μου να δω τη μαμά μου, γιατί θα καταλάβει ότι κάτι έχει γίνει και δεν ήθελα να το μάθει. Το απόγευμα έμαθα ότι δούλευε και τότε πήραμε ταξί και φύγαμε και πήγαμε σπίτι μου. Η 16χρονη με ρώτησε αν θα βγούμε πάλι με τα παιδιά και εγώ της είπα όχι, εγώ θα βγω με δικούς μου φίλους. Της είπα ότι δεν ξαναβγαίνω με αυτή την παρέα μετά απ’ όλα αυτά που μου έκαναν και ότι δε με ενδιέφερε η παρέα της. Πιστεύω ότι την πείραξε που ο Σεμέδο ήρθε μαζί μου και αυτό το κατάλαβα από μία απρεπή κίνηση του χεριού της που έκανε το πρωί που βρισκόμασταν στο σαλόνι και όταν την ρώτησα πας καλά γιατί το κάνεις αυτό, είπε αυτή έτσι χωρίς λόγο».

Αναφερόμενη στη σχέση της με την 16χρονη, η καταγγέλουσα ανέφερε: «Όταν πληροφορήθηκα χθες ότι είπε στην κατάθεση της πως αν ήξερε ότι με είχαν βιάσει δεν θα ξαναέβγαινε με το Σεμέδο, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ζήτησα απεγνωσμένα να της μιλήσω στο τηλέφωνο και την το σήκωσε ο πατέρας της και εκείνη δε βγήκε καθόλου, δε μου μίλησε, ήταν η μόνη παρούσα και θα μπορούσε να επιβεβαιώσει αυτά που έγιναν».

Απαντώντας στο γιατί έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που αποκάλυπταν μέρη του σώματος της με προκλητικά ρούχα, η ανήλικη απάντησε, πως «όλα τα παιδιά της ηλικίας μου το κάνουν αυτό και δεν πιστεύω, ότι η εικόνα στα social media δίνει το δικαίωμα σε κανένα να παραβιάσει ή να θεωρήσει ότι θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από αυτό».

πηγη

https://www.newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/1229121/ypothesi-semedo-apokleistiko-newsbomb-gr-h-katathesi-tis-17xronis-eipa-oxi-para-polles-fores

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση