Πρωτοφανές στο Αγρίνιο: συνελήφθη ο διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος για απείθεια- καταγγέλθηκε παράνομη διεξαγωγή αγώνων Dragster

Για πρωτοφανές περιστατικό στα τοπικά χρονικά κάνουν λόγο πληροφορίες του agrinionews.gr. Oι αστυνομικές αρχές του Αγρινίου προέβησαν χθες στη σύλληψη του διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος για απείθεια!

Το περιστατικό συνέβη καθώς σημειώθηκε μεγάλη κωλυσιεργία που εμπόδισε τους αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου -που μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Αεροπορικού Αποσπάσματος – να ελέγξουν αν εφαρμόζεται η απόφαση για μη διεξαγωγή των αγώνων dragster στο στρατιωτικό αεροδρόμιο.

Οι αγώνες του κυπέλλου Dragster ΑΣΗ ήταν προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν χθες στο Αγρίνιο ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω ανάκλησης της άδειας από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Υπήρξαν ωστόσο καταγγελίες πως εντός του χώρου βρίσκονται δεκάδες άτομα και οχήματα και πως διεξάγονταν αγώνες.

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν για να ελέγξουν τη βασιμότητα των καταγγελιών ωστόσο για 40 λεπτά δεν τους επιτρέπονταν η δυνατότητα εισόδου στο χώρο του Στρατιωτικού Αεροδρομίου με τις αεροπορικές αρχές να επικαλούνται την υποχρέωση έκδοσης άδειας από τη διοίκηση στον Άραξο και άλλα ζητήματα.

Ο έλεγχος λοιπόν της βασιμότητας ή μη των καταγγελιών δεν κατέστη εφικτός να γίνει καθώς η είσοδος δεν επιτράπηκε στους αστυνομικούς. Τελικώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Αγρινίου προέβησαν στη σύλληψη του διοικητή του Αεροπορικού Αποσπάσματος για απείθεια. Σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία που διαβιβάζεται στον Αεροδικείο Ιωαννίνων ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/protofanes-agrinio-synelifthi-o-dioikitis-aeroporikoy-apospasmatos-apeitheia-kataggelthike-paranomi-diexagogi-agonon-dragster/

Αφήστε μια απάντηση