Ο Μεσολογγίτης Άγγελος Παπανικολάου καταγγέλλει υποψήφιο του Φασούλα για προσφυγή

Ο Άγγελος Παπανικολάου κατήγγειλε πως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο και ίσως οδηγήσει σε νέα αναβολή τις εκλογές της Ε.Ο.Κ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ο.Κ., Άγγελος Παπανιικολάου, κατήγγειλε πως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα προσέφυγε στο Πρωτοδικείο ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των σωματείων για δικαίωμα εκλέγειν στις αρχαιρεσίες. Κάτι τέτοιο πιθανώς να οδηγήσει σε νέα αναβολή τις εκλογές, που έχουν προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου.

Λέγεται πως η προσφυγή έγινε από τον Αθανάσιο Τρακάλα, μέλος του Α.Σ. Τήρωνα, που είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Φασούλα. Υπενθυμίζεται πως βάσει των τελευταίων αποφάσεων του Πρωτοδικείου, επιπλέον 73 σωματεία έχουν κανονικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Ε.Ο.Κ.

Η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

«Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της Ε.Ο.Κ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της Ε.Ο.Κ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση