Αμαλία Αρσένη: Παντρεύτηκε στην Κεφαλονιά η κόρη του Γεράσιμου Αρσένη – Φωτογραφίες

Η Αμαλία Αρσένηη κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Αρσένη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Κοκκώση. Το όμορφο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλονιάς. Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση με δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευτυχία μόνο. 04/09/2021», έγραψε η νεόνυμφη και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στον γάμο, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από τον χώρο της δεξίωσης.

Η Αμαλία Αρσένη και ο Σπύρος Κοκκώσης, που ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις, είναι πολλά χρόνια μαζί και ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κεφαλονιά, καθώς είναι τόπος καταγωγής και των δύο. Η είδηση ότι παντρεύονται είχε γίνει γνωστή στα μέσα του καλοκαιριού όταν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στα social media από το bachelor party της νύφης στο Λαγονήσι.

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση και χαρά για το ταξίδι ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, που μόλις τώρα ξεκινά», είχε πει σε δηλώσεις της στο Secret η κυρία Λούκα Κατσέλη για το γάμο της κόρης της.

Ποια είναι η Αμαλία Αρσένη

Η Αμαλία Αρσένη αν και προέρχεται από οικογένεια πολιτικών η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.
Σπούδασε θέατρο και κινηματογράφο στο Smith College της Μασαχουσέτης και στο London Academy of Music & Royal Academy of Dramatic Art της Μεγάλης Βρετανίας. Πρωτοανέβηκε στη σκηνή στο «Στάλερχοφ» του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και από τότε έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως: Εξηνταβελόνης, Ο βίος του Γαλιλαίου, Top Girls, Κάσσυ κ.ά.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1158741/amalia-arseni-padreutike-stin-kefalonia-i-kori-tou-gerasimou-arseni-fotografies/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1631014575

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση