Στήριξη Μητσοτάκη σε Μπρατάκο για το ΕΒΕΑ – Προβληματισμένος ο Κυρανάκης για την μη υπουργοποίησή του

Την προσωπική (και απόλυτη) στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι απολαμβάνει η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου για την προεδρία του ΕΒΕΑ. Ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο Μπρατάκος είναι το πρόσωπο εκείνο που μπορεί να βγάλει από το περιθώριο το Βιομηχανικό Επιμελητήριο και να το οδηγήσει στη νέα εποχή. Εκτός από τον Κυριάκο ήδη έχει αρχίσει να κινείται και μάλιστα ζωηρά προς την κατεύθυνση της στήριξης Μπρατάκου και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, που εκτός των άλλων συνδέεται με στενή φιλιά με τον υποψήφιο για την προεδρία του ΕΒΕΑ.

Προβληματισμένος ο Κυρανάκης

Προβληματισμένος για να μην σας πω (πολύ) στεναχωρημένος είναι ο γαλάζιος βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που προφανώς ανέμενε την υπουργοποίησή του στον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και δω που τα λέμε είναι απολύτως λογική η στεναχώρια του, αφού σαν να μην έφτανε ο «αποκλεισμός» του, είδε να αξιοποιούνται και οι βασικοί του αντίπαλοι στο Νότιο Τομέα, ο Θεοδωρικάκος και ο Χαρδαλιάς με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την μάχη των επόμενων εκλογών και τη μάχη του γαλάζιου σταυρού που εκ των πραγμάτων αποκτά μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/stiles/giannis-koyrtakis/article/1136467/stirixi-mitsotaki-se-bratako-gia-to-evea-provlimatismenos-o-kuranakis-gia-tin-mi-upourgopoiisi-tou/#.YTc-nBoX3p4.facebook

Αφήστε μια απάντηση