Πρόσωπο έκπληξη ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας» της ΕΡΤ (Εικόνες)

Ποιος θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή στην ΕΡΤ;

Για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή στην ΕΡΤ αναμένεται να βρεθεί κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ένα πρόσωπο που, ομολογουμένως, κανείς δεν θα περίμενε να δει σε αυτή τη θέση.

Ο λόγος για τον Χρήστο Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δημοφιλής συνθέτης είναι πάρα πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την δημόσια τηλεόραση προκειμένου να βρεθεί στο πλάι της δημοσιογράφου Αθηνάς Καμπάκογλου στη μουσική εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων» που προβάλλεται από την ΕΡΤ2 κάθε Παρασκευή, στις 9:00 το βράδυ, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μόνο που θα μείνει το ίδιο στη γνώριμη εκπομπή είναι ο τίτλος, καθώς όλα τα υπόλοιπα θα αλλάξουν και θα προσαρμοστούν περισσότερο στα πρότυπα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» προκειμένου να κρατά την ωραιότερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό με γνώμονα το λαϊκό τραγούδι.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά την προσθήκη του Χρήστου Νικολόπουλου, η μουσική εκπομπή της ΕΡΤ θα μεταφερθεί στην Prime Time του Σαββάτου σε ώρα ανταγωνιστική.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/media/article/1138149/prosopo-ekplixi-os-subarousiastis-stin-ugeia-mas-tis-ert-eikones/#.YUGsm_qCspo.facebook

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση