Στο Μαξίμου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Πολιτογραφήθηκαν Έλληνες η μητέρα και ο αδελφός του (Εικόνες)

Παρουσία του πρωθυπουργού

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο.

Η μητέρα και ο νεότερος αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πολιτογραφήθηκαν τιμητικά Έλληνες πολίτες. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχουν αποκτήσει τα δικά τους διαβατήρια, τα προηγούμενα χρόνια. Και οι τρεις τους γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο στην Ελλάδα και τιμώντας την χώρα μας στο εξωτερικό. 

Το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την πολιτογράφηση ως Ελλήνων πολιτών της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και μικρότερου αδελφού, Άλεξ.

«Έχουν συμβάλλει στην προβολή της Ελλάδας σε όλη την υφήλιο μέσω των αθλητικών επιδόσεων πολύ υψηλού επιπέδου των παιδιών της οικογένειας Γιάννη, Θανάση και Κώστα και έχουν οργανώσει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει αυτήν την σπουδαία οικογένεια μεταναστών η οποία αποτελεί θετικό πρότυπο σεμνότητας, ήθους και σκληρής δουλειάς», αναφέρει χαρακτηριστικά η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΠΗΓΗ: https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1138526/sto-maximou-o-giannis-adetokounbo-politografoudai-ellines-polites-i-mitera-kai-o-adelfos-tou/

Αφήστε μια απάντηση