Ανακοίνωση Τάκη Κοτσόργιου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μεσολογγι 18 / 09 /2021
Με αφορμη τα γραμμενα στην κιτρινη φιλλαδα της ΑΙΧΜΗΣ
Θα πρεπει πλεον να γινει κατανοητο ότι η συμμετοχη στο διαλογο δεν εχει φραγμους . Κανεις δεν αποκλειεται από αυτόν με βαση τις αποψεις του και τις πολιτικες η κοματικες διαφοροποιησεις του .
Η συζητηση ακομα και με αυτους που εχουν διαφορετικη αποψη είναι αναγκαια και αποτελει την βαση της Δημοκρατιας , αυτό τον λογο εχει αλλωστε και η συμμετοχη των διαφορετικων αντιληψεων, προσεγγισεων και νοοτροπιων στις συλλογικες δομες εκπροσωπησης και διαλογου . Αν επιλεγαμε τους συνομιλητες μας σε αυτές τις δομες τοτε θα ειχαμε ένα διαφορετικο καθεστως από την δημοκρατια και πιθανον προσφιλες σε καποιους δημοσιογραφισκους της ΑΙΧΜΗΣ που στηριζουν η στηριζαν την λεγομενη δημοτικη αρχη της μειοψηφιας .
Από την στιγμη που ειμαι μελος του Δημοτικου Συμβουλιου και πολύ περισσοτερο υπευθυνος για θεματα Εθνικης και Ευρωπαικης αλιευτικης πολιτικης της ΠΕΠΠΕΑΣ εχω πολιτικη και ηθιικη υποχρεωση να συζητω με τον οποιονδηποτε απαιτητε ανεξαρτητα αν είναι αρεστος η όχι στα τσιρακια του λεγομενου δημαρχου και της ΑΧΜΗΣ .
Με τον κυριο Καραπανο μας χωριζει χασμα αντιληψεων νοοτροπιας και προσεγγισεων όμως αυτό δεν είναι λογος να μην συνεργαστουμε σε θεσμικο επιπεδο οσον αφορα τον κλαδο της αλιειας μιας και ο κυριος Καραπανος είναι στο ΥΠΑΑΤ ως συμβουλος του υπουργου .
Πρεπει να σας γινει γνωστο σε ολους εσας εκει στην Γκεμπελιστικη ΑΙΧΜΗ ότι στο πλαισιο αυτης της συνεργασιας μπορεσαμε μεσα από τον διαλογο να διορθωθει 1) Το λαθος που εγινε από την προιγουμενη πολιτικη ηγεσια του ΤΠΑΑΤ οσον αφορα τις χρηματοδοτησεις των ψαραδων της χωρας σχετικα με τον κοβιντ 19 και μεχρι και τελους του Σεπτεμβρη οι ψαραδες καταθετουν τα σχετικα που απαιτουνται για να λαβουν την οικονομικη στηριξη . 2) Να καταργηθει η βιντζοτρατα συρομενο καταστροφικο αλιευτικο εργαλειο στην ακτη που η συμπατριωτισσα μας βουλευτινα η κυρια τριανταφυλου μαζι με τον χειροτερο υπουργο ολων των εποχων τον κυριο Αποστολου ζητουσαν με ερωτηση τους στη βουλη να παραμεινει στην ενεργο δραση . 3) Συζητηθηκε και μπηκε στη διαβουλευση το Π/Δ για την ερασιτεχνικη αλιεια . 4) συζητηθηκε η επανασυσταση των τριτοβαθμιων και δευτεροβαθμιων οργανωσεων των ψαραδων που για πρωτη φορα στη ιστορια της χωρας διαλυθηκαν με νομο του Σκανταλιδη ( 4015/2011 ) και που τοτε κανενα κομμα από αυτά που συμμετειχαν στην ειδικη επιτροπη της βουλης δεν εφερε αντιρηση . ΑΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΙΧΜΗΣ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ για να δω και γω που εχω κανει ΄λαθος κατά πως λετε .
Είναι κακο σαν προβοκατορες να προσπαθειτε να θιξετε τιμες ανθρωπων που εχουν διαδρομη χρονων με αγωνες και προσφορα .
Μιλατε για επιδοτησεις . Μπορειται να μας πειτε ποσα χρηματα πηρε η ΑΙΧΜΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ 19 ??? ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο …… από αγροτικες επιδοτησεις ??? Μπορειται να μας πειτε ποσα πηρε η Αιχμη επιδοτηση από το λιντερ αλιειας ??? για να δουμε ποιος τελικα ροκανιζει το δημιο χρημα .
Πιθανον τα θελεται όλα δικα σας από την απληστια που εχετΕ ΑΥΤΟ όμως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ. Οσο γι αυτόν τον βλακα τον δημοσιογραφισκο που θεωρουσε ότι μπορει να το παιζει δημαρχος και που τωρα ψαρευει στα θολα νερο του πρωιμου προεκλογικου αγωνα που θα κολλησει για να ροκανισει εχω να του πω ότι εχει λερωμενη τν φωλια του . Μηπως μπορει να μας πει γιατι παρετηθει η κυρια Πετρονικολου μηπως εγινε κατι με τους βρεφονηπιακους σταθμους ??? λεω μηπως για να μαθαινει και ο κοσμος …………
Αγαπητοι συνδημοτες αυτος ο τοπος δεν εχει αναγκη από ρουφιανους κουκουλοφορους που ότι κανουν είναι για την παρτη τους . Αυτος ο τοπος εχει αναγκη από λεβεντικες ψυχες που είναι μεσα τους γεματες προσφορα και βεβαια μακρια από τετοια ολισθηματα …..
Το επιτελειο της ΑΙΧΜΗΣ πρεπει να γνωριζει ότι η στερηση του διαλογου και η φιμωση φωνων είναι η αισχιστη μορφη ΦΑΣΙΣΜΟΥ …..
ΚΟΤΣΟΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενας Μεσολογγιτης που δεν εφυγε ποτε από τον τοπο του , που επενδυσε σε αυτόν και όχι στην Λευκαδα …………………..

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση