Μια σύγχρονη σκλάβα του σεξ αποκαλύπτει πώς σώθηκε από συμμορία trafficking

Η περιπέτεια της επί χρόνια σκλάβας του σεξ, ξεκίνησε όταν ήταν 13χρονών, έπειτα από τη γνωριμία της με τον 70χρονο γείτονά της.

Μια σύγχρονη σκλάβα του σεξ αποκάλυψε πώς πουλήθηκε σε εγκληματική συμμορία και πώς προέκυψε ο εθισμός στα ναρκωτικά, αφού άρχισε να έχει επαφές, στα 13 της με τον 70χρονο γείτονά της.

Η “Jenny”, το πραγματικό όνομα της οποίας έχει παραμείνει κρυφό, πήγαινε στην έκτη δημοτικού, όταν συνομίλησε για πρώτη φορά με τον Keith, ο οποίος έμενε κοντά στο σπίτι της. Ο 70χρονος άνδρας πλησίασε τη 13χρονη και άρχισε να την καλεί στο σπίτι του, προσφέροντάς της δώρα.

Καθώς περνούσαν οι μήνες, ο Keith ζήτησε περισσότερα από την Jenny, αλλά η έφηβη φοβόταν πολύ να το πει στην οικογένειά της. “Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος όταν άρχισε να λέει, “αυτό το έκανα για σένα, τι θα κάνεις για μένα”;”, θυμήθηκε.

Ο ίδιος ξεκίνησε να ζητάει σεξ, ως αντάλλαγμα των όσων της προσέφερε. Ο 70χρονος, λίγους μήνες αργότερα άρχισε να καλεί άντρες στο σπίτι, εξηγώντας στη Jenny ότι έπρεπε να του κάνει τη χάρη να έρθουν σε επαφή, επειδή τους χρωστούσε. Οι ίδιοι προσέφεραν ναρκωτικά και αλκοόλ στην έφηβη.

“Οι άντρες έφερναν τους φίλους τους και μετά το δίκτυο μεγάλωνε”, ανέφερε η ίδια.

“Δεν το είπα στην οικογένειά μου, γιατί ο Keith πάντα έλεγε ότι ήταν μυστικό, αλλά ντρεπόμουν επίσης. Η οικογένεια από την οποία προέρχομαι, θεωρεί το σεξ πριν από το γάμο ή και το ίδιο το σεξ, ένα κρυφό και ντροπιαστικό θέμα για το οποίο δεν μιλάμε”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Jenny πουλήθηκε σε εγκληματική συμμορία, η οποία την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά επί έτη.

Όταν έφθασε τα 17 έφυγε από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια σε καταφύγιο γυναικών, ήταν η πρώτη από τις πολλές προσπάθειες για βοήθεια και διαφυγή.

Μέχρι τότε όμως, είχε εθιστεί στο ναρκωτικό, διαζεπάμη και όπως η ίδια είπε: “Συνέχιζα να επιστρέφω. Μπορείς να επιδιώξεις να τρέξεις μακριά, αλλά το trafficking σχεδόν “αλλάζει” την ταυτότητά σου”, είπε η Jenny.

“Έτσι γίνεσαι αυτό που σε έκαναν να γίνεις. Αυτό είναι το μόνο που νιώθεις ότι αξίζεις, για να γυρίσεις πίσω, γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που σου δίνει σκοπό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, μια μέρα, η ίδια απευθύνθηκε στην γραμμή ‘Υποστήριξης Θυμάτων’ που της συνέστησαν να καλέσει στην οργάνωση ‘Στρατός Σωτηρίας’. Μέσα σε δύο ώρες αφότου τηλεφώνησε στην οργάνωση, την πήραν και την οδήγησαν σε ασφαλές σπίτι, όπου ειδικοί την βοήθησαν να λάβει την υποστήριξη που χρειαζόταν.

“Αν δεν ήταν αυτό το τηλεφώνημα και αν δεν ήταν ο ‘Στρατός της Σωτηρίας’, θα είχα πεθάνει μέχρι τώρα”, τόνισε. “Δεν έκαναν ερωτήσεις, δεν με έκριναν, δεν με πίεσαν. Απλώς ένιωσα ελεύθερη και ασφαλής”.

Η Jenny είναι μια από τις διασωθείσες της σύγχρονης σκλαβιάς του σεξ, που πρόκειται να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση χρημάτων της οργάνωσης ‘Στρατός Σωτηρίας’, στις 17 Οκτωβρίου, μια μέρα πριν την Ημέρα κατά της σκλαβιάς, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση τέτοιων υποθέσεων.

Ο Στρατός Σωτηρίας, όπως αναφέρει η Daily Mail, παρέχει ειδική υποστήριξη σε όλα τα ενήλικα θύματα στην Αγγλία και την Ουαλία, συνεργαζόμενοι με ένα δίκτυο συνεργατών που παρέχουν ασφαλή στέγη.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr/kosmos/mia-sygchroni-sklava-toy-sex-apokalyptei-pos-sothike-apo-symmoria-trafficking.9365114.html?utm_term=Autofeed&utm_campaign=eb&utm_medium=referral&utm_source=Facebook#Echobox=1632467392

Αφήστε μια απάντηση