Αιχμές Λιόλιου για την αντιμετώπιση του Γιάννη από την Ομοσπονδία

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποθέωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε μέχρι πρότινος ο ηγέτης των Μπακς από την ΕΟΚ.

Από ‘κει και πέρα, ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας εμφανίστηκε ανοικτός για συνεργασία με τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

«Είχαμε επαφή, βρεθήκαμε και επικοινωνήσαμε. Είναι fan της Εθνικής, πιο fan από όλους μας. Είναι γεννημένος νικητής και η Εθνική ομάδα που θα γίνει θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτή. Είναι ενθουσιασμένος με τη συνολική εξέλιξη. Φανταστείτε ότι βγήκε MVP και πήρε πρωτάθλημα, αλλά δεν πέρασε καν από την Ομοσπονδία. Αυτό λέει πολλά, σε πολλά επίπεδα. Είναι ταπεινός, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις τόσο ψηλά και να μείνεις ταπεινός. Η προσωπικότητά του είναι που τον ξεχωρίζει. Μας κάνει περήφανους που γυρίζει παντού με την ελληνική σημαία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αξιοποίηση. Κάποτε ήταν ο Γκάλης που μας ενέπνευσε όλους. Το είπε χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ότι ο Γκάλης έδωσε τη σκυτάλη στον Σπανούλη κι αυτός σε εκείνον. Ο Γιάννης είναι φάρος και ο φάρος στις ζωές μας είναι ένας», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το αν θα αξιοποιηθούν Γκάλης και Γιαννάκης: «Είχα επικοινωνία με τον Νίκο Γκάλη και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η ομοσπονδία ενώνει και είναι ανοιχτή σε φάρους. Και θα χαρούμε πολύ αν όλοι αυτοί οι φάροι μαζί ανοίξουν ταυτόχρονα».

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/basket/greece/liolios-gia-gianni-kai-gkali-giannaki/4205220

Αφήστε μια απάντηση