Αδερφοί Αγγελόπουλοι: «Νέος αέρας στην ΕΟΚ – Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τον Λιόλιο»

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έφυγαν με θετική διάθεση από την συνάντηση με τον Βαγγέλη Λιόλιο.
«Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε», σχολίασε μετά την συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο αδερφός του, Γιώργος, σημείωσε:

«Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού».

ΠΗΓΗ: https://www.basket247.gr/ellada/basket-league-a1/item/75934-aderfoi-aggelopouloi-neos-aeras-stn-eok-yparxei-taytisi-apopsewn-me-ton-liolio

Αφήστε μια απάντηση