Χτύπησε αστυνομικούς για να μη βρουν τα ναρκωτικά στην Πάτρα

Ο μοτοσικλετιστής γρονθοκόπησε τόσο άγρια τους αστυνομικούς, ώστε ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Ξέφρενη καταδίωξη στους δρόμους της Πάτρας άφησε με το στόμα ανοιχτό τους περαστικούς, που είδαν μέρα- μεσημέρι αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να καταδιώκουν μια μηχανή η οποία δεν σταμάτησε για έλεγχο και τον αναβάτη της να τους χτυπάει με χέρια και πόδια όταν τον έφτασαν!

Ο Έλληνας μοτοσικλετιστής γρονθοκόπησε τόσο άγρια τους αστυνομικούς, ώστε ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Τελικά, όμως, ακινητοποιήθηκε από τους υπόλοιπους και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία με 108 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Την έρευνα ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι ερεύνησαν το σπίτι του και βρήκαν 99 γραμμάρια κάνναβης και τα κατέσχεσαν μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 750 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια, πρόκληση σωματικής βλάβης και βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1166030/htupise-astunomikous-gia-na-min-vroun-ta-narkotika-stin-patra/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1632913114

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση