Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Γυναίκα νεκρή από κορωνοϊό παραμένει άταφη επί τέσσερις μήνες

Από την 1η Ιουνίου μια γυναίκα βρίσκεται στον νεκροθάλαμο του νοσοκομείου Αττικό. Η γυναίκα πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού και επί τέσσερις μήνες παραμένει άταφη, εξαιτίας μιας εμπλοκής με τους συγγενείς της, οι οποίοι δεν δέχονται την αιτία θανάτου και ζητούν να γίνει νεκροψία.

Το αποτέλεσμα είναι η σορός να παραμένει εκεί όλους αυτούς τους μήνες, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

«Αυτό που συμβαίνει με τους αρνητές του κορωνοϊού είναι ασύλληπτο πια», δήλωσε ο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. «Τα έχουμε δει όλα στα νοσοκομεία. Για να αποδείξουν τις θεωρίες συνομωσίας- ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός-, δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς τους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Τους αφήνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στους νεκροθαλάμους του νοσοκομείου, έως ότου εξασφαλίσουν δικαστική απόφαση για να κάνουν νεκροψία. Η νεκροψία στα νοσοκομεία γίνεται είτε γιατί δίνει εντολή ο γιατρός επειδή είναι αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου είτε με εντολή του εισαγγελέα», ξεκαθάρισε και τόνισε»

«Δεν εξασφαλίζουν εντολή εισαγγελέα, πηγαίνουν στα δικαστήρια συναδέλφους μου γιατρούς, νοσηλευτές, τα νοσοκομεία και μένουν στα νοσοκομεία αρκετό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία».

«Οι νεκροθάλαμοι έχουν ψυγεία συντήρησης. Δεν μπορούν να έχουν τόσο πολύ καιρό τους νεκρούς και να είναι με ασφάλεια», εξήγησε.

Αναφερόμενος στην περίπτωση της γυναίκας στο Αττικό νοσοκομείο, η σορός της οποίας παραμένει εκεί από την 1η Ιουνίου, ο κ. Γιαννάκος ανέφερε πως «ήρθαν εδώ οι συγγενείς απειλώντας το νοσοκομείο, να την πάρουν να κάνουν νεκροψία, Τους είπε ο διοικητής ότι θέλει εισαγγελική εντολή. Δεν την έφεραν ποτέ γιατί πάνε στα δικαστήρια τους πάντες και περιμένουμε ακόμη με τη νεκρή στα ψυγεία του νεκροθαλάμου.

Δεν έχουν τον Θεό τους, πραγματικά» κατέληξε.

Πηγή: newsbeast

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση