Σαντορίνη: Η γιαγιά που βρήκε «λύσσα» το φαγητό του Γκόρντον Ράμσεϊ εξηγεί το λάθος του σεφ (video)

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρέθηκε στη Σαντορίνη και έδωσε σε μια γιαγιά να δοκιμάσει τη σαλάτα που έφτιαξε. Εκείνη κάθε άλλο παρά ενθουσιάστηκε. Στον απόηχο των εικόνων η κυρία Κατίνα μιλά για το λάθος που έγινε…

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος μαζί με την παρέα του επισκέφτηκε Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα, Μετέωρα και Κρήτη. Ο διάσημος σεφ μαζί με τον Τζίνο και τον Φρεντ πήγαν στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.

Η γιαγιά από την Σαντορίνη που και οι τρεις αποκαλούσαν «giagia» είναι μάστερ στον μουσακά, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο. Έτσι, με μεγάλη προθυμία ο Ράμσεϊ θέλησε να ετοιμάσει μέσα στο εστιατόριό της, μια μοναδική σαλάτα.

Ωστόσο, όταν η γιαγιά κλήθηκε να δοκιμάσει απογοητεύτηκε. Ο Ράμσεϊ είχε βάλει πολύ κάπαρη με αποτέλεσμα η σαλάτα να βγει αλμυρή: «Έβαλες πολύ αλάτι» του είπε και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Αμέσως η παρέα του άρχισε να τον πειράζει λέγοντας πως «ακόμη και οι Θεοί κάνουν λάθη».

Στον απόηχο των εικόνων η γιαγιά μίλησε στο Open για τα όσα έγιναν και εξήγησε το λάθος που έκανε ο διάσημος σεφ. Σε ερώτηση αν αυτό που δοκίμασε ήταν τόσο χάλια ή αν του έκανε πλάκα, η κυρία Κατίνα σημείωσε: «Όχι. Ήταν η κάπαρη και δεν την είχε ξαρμυρίσει πρώτα. Την έριξε όπως ήταν με την άλμη και επίσης έβαλε και αλάτι. Πολύ αλμυρή, έγινε λύσσα».

Σε ερώτηση για το εάν της είπε κάτι για την παρατήρησή της, η γιαγιά από τη Σαντορίνη υποστήριξε ότι «με εμένα ήταν ευγενικότατος. Κύριος. Να μου τραβήξει την καρέκλα, να μου σερβίρει το φαγητό μου. Να βάλει το ποτό μου. Τα πάντα. Εξαιρετικότατος άνθρωπος. Μου φιλούσε τα χέρια, με αγκάλιαζε».

Ήδη στο Youtube έχουν κυκλοφορήσει κάποια αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ με τον Γκόρντον Ράμσεϊ να κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Σε ένα από τα αποσπάσματα η παρέα του Γκόρντον Ράμσεϊ ετοιμάζει Salsa Verde στη Σαντορίνη, με δοκιμαστή μια κυρία η οποία την βρήκε αρκετά… αλμυρή.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση