«ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ» – To TheCaller «κήρυξε» την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Το TheCaller την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου «σήμανε» και… επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής με τη νέα του εκπομπή, αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ».

Πρώτη καλεσμένη της εκπομπής και του αρχισυντάκτη του TheCaller Κωστή Μοσχολιού η δημοσιογράφος στο «Πρώτο Θέμα» Φώφη Γιωτάκη.

Φυσικά, η επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και οι εξελίξεις μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» απασχόλησαν την εκπομπή και φυσικά αποτέλεσαν το κύριο «μενού» της συζήτησης.

Οι ομιλίες των υποψήφιων αρχηγών του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδου και Χάρη Καστανίδη, οι σφοδρές κόντρες, το «μπουρλότο» Κεγκέρογλου, και όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης και τα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» ήταν στην ατζέντα της κουβέντας των δυο δημοσιογράφων.

Σημειώνεται, πως η εκπομπή «ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ» θα καθιερωθεί και καλεσμένοι θα είναι στελέχη του ΚΙΝΑΛ, αλλά και δημοσιογράφοι-αναλυτές.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/web-tv/antistrofi-metrisi-gia-tis-ekloges-tou-kinal-to-thecaller-kirixe-tin-enarxi-tis-proeklogikis-periodou/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση