Επεισοδιακή απόπειρα απόδρασης στις Φυλακές Τρίπολης

Ένας 27χρονος Αφγανός που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα αποπειράθηκε να σκαρφαλώσει στον τοίχο των μαγειρείων στις φυλακές Τρίπολης.

Μία επεισοδιακή απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στις Φυλακές Τρίπολης. Ένας 27χρονος Αφγανός που κρατείται για σεξουαλικά εγκλήματα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει σχετική αγωγή, άρχισε να σκαρφαλώνει στον τοίχο των μαγειρείων που καταλήγει σε μία εσωτερική παλιά σκοπιά.

Πρακτικά από εκεί δεν θα μπορούσε να δραπετεύσει ωστόσο η πράξη του αντιμετωπίστηκε ως απόπειρα απόδρασης και έτσι οι φύλακες τον καλούσαν να σταματήσει και να επιστρέψει.

Εκείνος συνέχισε να σκαρφαλώνει και οι φρουρά προχώρησε στη ρίψη δύο εκφοβιστικών βολών στον αέρα, με αποτέλεσμα τότε να σταματήσει και να επιστρέψει ο κρατούμενος εντός των εγκαταστάσεων.

Για το περιστατικό διενεργείται σχετική έρευνα και εξετάζεται η πιθανότητα μίας πιο έντονης θεραπευτικής αγωγής στον συγκεκριμένο κρατούμενο.

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr/koinonia/epeisodiaki-apopeira-apodrasis-stis-fylakes-tripolis.9379206.html?utm_medium=referral&utm_campaign=eb&utm_source=Facebook#Echobox=1633435442

Αφήστε μια απάντηση