Πολύ κοντά στο «λουκέτο» το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο

Σε πολύ οριακό σημείο βρίσκεται το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο Παναιτώλιο Αγρινίου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Κοινότητα Παναιτωλίου σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook. 

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ανεξέλεγκτες ιδιωτικοποιήσεις διχάζουν τον λαό και αναγάγουν σε μείζον πολιτικό ζήτημα τις πολιτικές αποφάσεις που λαμβάνονται απο της Κυβέρνησης και έχουν άμεσο αντίκτυπο στις τοπικές κοινωνίες..
Τα αποτελέσματα αυτών των πολιτικών σχεδιασμών επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, με την πρόσφατη εφαρμογή τους να βρίσκει το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο ένα βήμα πριν το οριστικό του κλείσιμο.
Οι ειδήσεις και τα μηνύματα που λαμβάνουμε τελευταία μέσω της υπολειτουργίας του υποκαταστήματος στο χωριό μας, παραπέμπουν στα πρόσφατα κλεισίματα υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ. στον Νομό μας, με αποφάσεις που δεν τιμούν καθόλου την κεντρική πολιτική σκήνη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Καλούμε τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, όπως και τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις και να σταθούν αγωνιστικά δίπλα στην Κοινότητα Παναιτωλίου, στον αγώνα που θα κάνει προκειμένου να μην κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Παναιτώλιο».

ΠΗΓΗ: https://antenna-star.gr/poly-konta-loyketo-to-katastima-ton-el-ta

Visited 2 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση