Βγαίνει από τη φυλακή ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας

Εκτός φυλακής θα βρίσκεται σύντομα ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας 

Εκτός φυλακής πρόκειται να βρεθεί σύντομα ο Νίκος Παλαιοκώστας καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του βαρυποινίτη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Νίκος Παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα έχοντας τη δυνατότητα να εξέρχεται δύο φορές την εβδομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπέβαλλε ο ίδιος τη σχετική αίτηση αποφυλάκισης, κάνοντας αναφορά στα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν, αλλά και στην συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων της κράτησής του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Το newsbomb.gr ήρθε σε επικοινωνία με τη συνήγορο του βαρυποινίτη κυρία Παρασκευή Αλεξανδροπούλου η οποία σημείωσε πως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κοζάνης είναι ορθό και ευθυγραμμίζεται με τις επιταγές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα. Έδρασε για αρκετά χρόνια είτε μαζί με τον αδερφό του, είτε μόνος, πραγματοποιώντας κυρίως ληστείες τραπεζών.

Ο Νίκος συνελήφθη στις 13 Σεπτεμβρίου του 2006 έξω από το χωριό Λιβάδι στον Παρνασσό, πέφτοντας πάνω σε μπλόκο που είχε στήσει η αστυνομία της Λιβαδειάς.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/1240042/vgainei-apo-ti-fylaki-o-varypoinitis-nikos-palaiokostas

Αφήστε μια απάντηση