Βανέσα Βενέτη: Το παιδί μου δεν θέλει να μου μιλήσει επειδή είμαι τρανς

Η Βανέσα Βενέτη, η οποία είναι μία τρανς γυναίκα και έγινε γνωστή από την εξομολόγηση της στο ριάλιτι “Game of Chefs”, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον πόνο που έχει με το παιδί της το οποίο έχει να το δει τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα όπως εκμυστηρεύθηκε στον παρουσιαστή, η κόρη της που σήμερα είναι 10 χρονών δεν επιθυμεί και το ίδιο να μιλήσει μαζί της, για να μην στεναχωρεί την μητέρα του.

“Είμαι φεμινίστρια, δεν θα μπορούσα ποτέ ως Βανέσα να βασίσω το δίκιο μου μέσω του νόμου της συνεπιμέλειας, που αδικεί τόσες χιλιάδες γυναίκες. Ακόμα και αυτός ο νόμος όμως δεν κάνει καμία πρόβλεψη για τα τρανς άτομα. Έχω να δω τέσσερα χρόνια το παιδί μου. Ούτε φωτογραφίες της δεν παίρνω. Αραιά και που μιλάμε στο τηλέφωνο, όμως στο παιδί έχουν μπει λόγια τον τελευταίο καιρό και έχει επηρεαστεί, μου λέει πολλές φορές δεν θέλω να σου μιλήσω γιατί στεναχωρείς τη μαμά” λέει η Βανέσα Βενέτη.

Η Βανέσα Βενέτη για την πρώην γυναίκα της

Για την πρώην γυναίκα της είπε: “Δικαιολογώ το αρχικό σοκ της. Και το σοκ της όταν με αντίκρισε. Η εικόνα που είχα δεν παρέπεμπε σε αυτό που είμαι. Το περάσαμε παρέα μαζί με ειδικούς, ψυχολόγους και ψυχιάτρους, όμως κάποια στιγμή χωρίσαμε όταν ένας ψυχίατρος είπε ότι τώρα μιλάμε για τη Βανέσα”.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/lifestyle/vanesa-veneti-to-paidi-mou-den-thelei-na-mou-milisei-epeidi-eimai-trans/1684545/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση