Εργαστήριο – Portrait Rally: Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά

Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, 6 με 8 το απόγευμα,  στο κτίριο Χρυσόγελου (2ος όροφος) στο Μεσολόγγι, θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο “Portrait Rally: Μάθε να σκιτσάρεις και να δημιουργείς πορτραίτα σε 20 λεπτά”.
Πρόκειται για ένα εργαστήρι γεμάτο χρώματα, εκφράσεις, έμπνευση.

Εισηγητές του εργαστηρίου είναι η Katharina Langer και ο Jens Ole Remmers, μέλη της διεθνούς ομάδας “Waav Kollektiv” η οποία ιδρύθηκε στο κοινωνικο-πολιτιστικό κέντρο Honigfabrik του Αμβούργου από καλλιτέχνες, με στόχο την κοινή χρήσητων γνώσεων τους καθιστώντας την τέχνη τους προσιτή στο κοινό με την μορφή εργαστηρίων και εκθέσεων. 
Οι καλλιτέχνες βρίσκονται στην περιοχή μας προσκεκλημένοι του προγράμματος “Οι ρίζες ανοίγουν δρόμους – Roots are Routes” υλοποιώντας την δράση ανταλλαγής “Ήρωες του σήμερα” η οποία επιδοτείται από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (DGJV-ΕΓΙΝ). 
Το εργαστήριο συνδιοργανώνεται με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Creative@Hubs (6o εργαστήρι πολιτιστικής βιομηχανίας).

Ελάτε να μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε πολύχρωμα πορτραίτα σε συγκεκριμένο χρόνο μέσα από διαφορετικές τεχνικές. 

Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες. Τηλέφωνο επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής:+306978539302
Λόγω των περιορισμών που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της πανδημίας, επιτρέπεται η φυσική παρουσία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και στους νοσήσαντες από Covid-19, με την επίδειξη σχετικών πιστοποιητικών και εγγράφων ταυτοποίησης.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση