Παλικαρίσια ισοπαλία για το Αστέρα Μεσολογγίου κόντρα στη Στάνου (vid)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας ανάμεσα σε Αστέρα Μεσολογγίου και Αναγέννηση Στάνου, το απόγευμα του Σαββάτου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Αστέρα παρ ότι βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ μόλις στο 3΄με τον Κοκκώνη να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους 0-1, δεν κλείστηκε πίσω και κρατώντας θα μπορούσαμε να πούμε χωρίς δυσκολία το σκορ στο εύθραυστο 0-1 κατάφερε ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 90΄με τον Ρισβά μετά από φάση διάρκειας στην περιοχή του Καραγκούνη να κάνει το 1-1, πανηγυρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα σε έναν αντίπαλο με διαφορετικές βλέψης στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Σουτ του Παγώνη από πλάγια δεξιά μεσα από την περιοχη σε κόρνερ ο.

3΄ΓΚΟΛ, γύρισμα από αριστερά του Βασιλάρη στην περιοχή, σουτ του Κοκκώνη στην αριστερή γωνιά του Μάντη 0-1.

33΄Ατομικη προσπάθεια από δεξιά του Σιαμήτρου θα μπει στην περιοχή και θα βρεθεί στο έδαφος από μαρκάρισμα, διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι.

56΄Κλεψιμο του Μαυραγάνη από δεξιά, σουτ μέσα από την περιοχή ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη.

89΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή από τον Μπαρμπαρούση, φάση διάρκειας με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα, κεφαλιά του Τάσσου πάνω στον Σαλμά, σουτ του Γιαβρούτα με τη μπάλα να κοντράρει και να φτάνει στον Τασσο που θα κάνει νέο σουτ με την μπάλα να φτάνει στον Ρισβά ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

93΄Σουτ του Νταλαπέρα μέσα από την περιοχή και δεξιά, θα διώξει στην γωνιά του ο Μάντης.

94΄Εκτελεση φάουλ του Νταλαπέρα στην περιοχή από πλάγια δεξιά, ασταθής απόκρουση του Μάντη σουτ του Κοκκώνη θα απόκρουση ο Μάντης και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Διαιτητές της αναμετρήσεις ο κ. Ζύγας, η κ.α Βασιλείου και ο κ. Δημονίτσας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Μάντης, Κουμπαρούλης, Μπαρμπαρούσης, Παναγιωτόπουλος, Τάσσος, Μαυραγάνης (58΄Ροναλντο), Γερατσιάν (89΄Παλιάτσας), Μπελλάλης, Γαβρίνας (46΄Ρισβάς), Γιαβρούτας, Σιαμήτρος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ: (Τάσος Σπαής) Καραγκούνης, Μπακαδήμας, Βασιλάρης, Σαλμάς, Νικολογιάννης, Ψηλός, Παγώνης, Αλπέντζος (67΄Ψηφης), Κοκκώνης, Αγγέλης (85΄Τζαμαλής), Τσιούνης (67΄Νταλαπέρας).

Όλο το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το nafpaktianews.gr

Πηγή:

https://aitosports.gr/slideshow/17403-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85-vid

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση